Μαριάννα Γεωργαντή: «Θα έκανα γαμοβάφτιση και θα ήθελα... Νατάσα Θεοδωρίδου»
Media

Μαριάννα Γεωργαντή: «Θα έκανα γαμοβάφτιση και θα ήθελα... Νατάσα Θεοδωρίδου»

Τον viral γάμο στο Περιστέρι έδειξαν σήμερα 30/12 στην Ώρα Ελλάδος, με το ζευγάρι να βγαίνει από την εκκλησία και δίπλα ακριβώς να έχει συναυλία η Ρία Ελληνίδου.

Οι παρουσιαστές και η Μαριάννα Γεωργαντή σχολίασαν το συγκεκριμένο θέμα ενώ η δημοσιογράφος τόνισε πως αν ποτέ παντρευόταν δεν θα ήθελε την Ρία Ελληνίδου αλλά τη Νάτασα Θεοδωρίδου.

Μαριάννα Γεωργαντή: Το ταξίδι στην Αμερική, η κρίση άγχους, το νοσοκομείο & η δύναμη της θέλησης!

georganti.jpg

«Αν με αξιώσει ο Θεός θα έκανα γαμοβάφτιση και θα ήθελα Νατάσα Θεοδωρίδου!», είπε η Μαριάννα Γεωργαντή.

Και στη συνέχεια ανέφερε την άποψή της που θα συζητηθεί: «Εμένα, επειδή προσπαθώ να πιστεύω πολύ στον Κύριο, με αηδιάζει να πηγαίνουμε να παντρευτούμε και να δώσουμε έναν όρκο και εσύ την προηγούμενη νύχτα να πας με άλλη ή εγώ σε δύο μέρες να ερωτευτώ άλλον. Είναι λίγο περίεργη η άποψή μου», είπε.

Διαβάστε επίσης:

«Θα μου λείψεις» - Η Μαριάννα Γεωργαντή αποχαιρετά τον Παναγιώτη Στάθη

Μαριάννα Γεωργαντή: Από το Άμπου Ντάμπι στην Ώρα Ελλάδος με εμφάνιση... έκπληξη!

Μαριάννα Γεωργαντή: Γενέθλια στο πλατό της εκπομπής Ώρα Ελλάδος! Οι εκπλήξεις και η συγκίνηση

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved