Κατερίνα Καινούργιου: «Την πρώτη χρονιά κάναμε 2%. Ο Θέμης Μάλλης μου είπε...»
Super Κατερίνα: Η Κατερίνα Καινούργιου είχε φιλοξενήσει στην εκπομπή της τον Θανάση Πάτρα και έκανε και μια αναφορά στα νούμερα τηλεθέασης.
Έτσι λοιπόν, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο ξεκίνημά της στο Epsilon, όταν η εκπομπή της δυσκολευόταν στους πίνακες τηλεθέασης και δεν σημείωνε τα επιθυμητά νούμερα τηλεθέασης.
Καινούργιου για Αργυρό: «Όταν είσαι λαϊκός τραγουδιστής, σε ανεβάζει και σε κατεβάζει ο κόσμος»

«Όταν ξεκίνησα στο Epsilon με τον Θέμη την πρώτη χρονιά νομίζω κάναμε 2%, 3%. Και τη δεύτερη. Μου έλεγε ο Θέμης "Θα το χτίσουμε". Είχαν υπομονή τότε τα κανάλια, έδιναν χρόνο. Ο Θέμης Μάλλης μου είπε "Θα δεις την επόμενη, θα κάνουμε 17%". Ήμασταν πολύ νωρίς, είχαμε βγει πρώτοι σε όλον τον ανταγωνισμό. Δεν το πίστευα ότι με σωστό χτίσιμο μπορεί όλα να αποδώσουν», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.
Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
Καινούργιου για Λιάγκα: «Μετά από τον χωρισμό έχει διατηρήσει μια τόσο μεγάλη αξιοπρέπεια»
«Τρελάθηκα!» - Το cute δώρο που δέχτηκε για την κόρη της η Καινούργιου και το έδειξε στον αέρα
Η Κατερίνα Καινούργιου είχε λιγούρες και ο Κουτσουμπής δεν της χάλασε χατίρι! Δες τι της πρόσφερε