Καινούργιου για Γραμμέλη: «Οι κριτικές ήταν πολύ σκληρές, σε σημείο να κλαίω»
Media

Καινούργιου για Γραμμέλη: «Οι κριτικές ήταν πολύ σκληρές, σε σημείο να κλαίω»

Η Αφροδίτη Γραμμέλη μίλησε για την Κατερίνα Καινούργιου στο The 2Night Show και τα όσα είπε προβλήθηκαν σήμερα 2/3 στη Super Κατερίνα.

Θυμίζουμε ότι η δημοσιογράφος είπε για την παρουσιάστρια: «Η Κατερίνα είναι από τις πιο ολέθριες τηλεοπτικές μου σχέσεις, διότι την πρώτη περίοδο της τηλεκριτικής, της παρουσίας μου και της σχέσης μου με την Κατερίνα στο βαθμό που έγραφα, υπήρχε κλίμα πολύ κακό. Ήμουν πολύ επιθετική απέναντί της και η Κατερίνα είναι ένας άνθρωπος που σε κάποιες κριτικές ξεπέρασα το όριο. Είναι από τις συγνώμες, είναι από τα λάθη μου η Κατερίνα, που έκανα.

Πλέον έχουμε εξαιρετική σχέση και θαυμάζω αυτό που κάνει φέτος, γιατί αυτό της πηγαίνει και αυτό θέλει ο κόσμος. Ηρεμία, χαλαρά. Και εγώ δεν ακούω αυτά τα “ναι είναι έγκυος, είναι ωραία εικόνα να βλέπεις μια γυναίκα να ‘χει ένα μωράκι στην κοιλιά της”. Δεν κάθεσαι τρεις ώρες να δεις μια εκπομπή γιατί μια γυναίκα, επί πέντε μέρες την εβδομάδα, έχει ένα μωράκι στην κοιλιά της. Και ξέρεις έχει περάσει και από πολλές πίστες. Εννοώ μικρότερα κανάλια, άλλαξε πολλά, άλλαξε συνεργάτες. Είναι χαλαρά πρωταθλήτρια».

Γραμμέλη για Καινούργιου: «Ξεπέρασα το όριο και της έχω ζητήσει συγνώμη»

Η απάντηση της Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου συγκινήθηκε σήμερα όταν άκουσε τα λόγια της στον αέρα.

«Με συγκίνησε πολύ και την ευχαριστώ πάρα πολύ. Είμαι ένας άνθρωπος που όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο, οι συνάδελφοί μου θα πούνε καλά λόγια για εμένα. Δουλεύω πολλά χρόνια, ότι έχω κάνει το έχω κατακτήσει μόνη μου. Έχω υπάρξει πάρα πολλές χρονιές πρώτη στις εκπομπές που παρουσιάζω και τώρα και τότε στο Open, αλλά όλα αυτά δεν νιώθω ότι έχουν ακουστεί.

Νιώθω ότι στο παρελθόν, ειδικά από κάποιους τηλεκριτικούς έχω αδικηθεί πάρα πολύ. Εμένα δεν με ενδιαφέρει η συγνώμη, γιατί μπορεί απλά να δουν την πορεία σου και να αλλάξουν γνώμη. Το να το κάνει κάποιος δημόσια, όπως η Αφροδίτη, με συγκίνησε πάρα πολύ. Θυμάμαι ότι εκείνη την εποχή, όταν πρωτοξεκινούσα, ήταν πολύ σκληρές οι κριτικές, σε σημείο να κλαίω. Τότε τα πράγματα δυστυχώς ήταν λίγο καθοδηγούμενα από κάποια γραφεία τύπου καναλιών. Με το πέρασμα των χρόνων τα ξεχνάς όλα αυτά».

Διαβάστε επίσης:

Καινούργιου για Κοσιώνη: «Περαστικά και σιδερένια. Ήταν πολύ συγκινητικά αυτά που είπε»

Παναγιώτης Κουτσουμπής: Αγόρασε τα πρώτα ρουχαλάκια στην αγέννητη κόρη του - Το απίθανο ροζ σετ

Καινούργιου: Η κουμπάρα της αποκλείστηκε στο Άμπου Ντάμπι: «Δεν ξέρουν πότε θα φύγουν»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved