Η Φαίη Σκορδά για τον γάμο της: «Εγώ είμαι γενικά χαμηλών τόνων»
Media

Η Φαίη Σκορδά για τον γάμο της: «Εγώ είμαι γενικά χαμηλών τόνων»

Buongiorno: Ο Γρηγόρης Γκουντάρας έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής και έστειλε τις πιο θερμές του ευχές στη Φαίη Σκορδά για τον επικείμενο γάμο της.

Από αυτές τις δηλώσεις πιάστηκε η παρουσιάστρια και αναφέρθηκε και η ίδια στο ευχάριστο γεγονός.

Φαίη Σκορδά: «Έχουμε πάθει σοκ, δεν το αντέχω αυτό. Tραγικό, εμετικό»

1773057320316-246017834-fay.jpg


«Από χαρά κάνουν κάποια σχόλια. Εγώ πόσα χρόνια είμαι σε αυτή τη δουλειά; Αρκετά. Ο καθένας επιλέγει τη διαδρομή του. Εγώ είμαι γενικά χαμηλών τόνων. Αυτό που ήμουν, αυτό θα συνεχίσω να είμαι. Και στα προσωπικά και στα επαγγελματικά μου είμαι χαμηλών τόνων. Απλά, καταλαβαίνω και χαίρομαι που χαίρεστε», είπε η Φαίη Σκορδά.

«Δεν σε φέρνουμε σε δύσκολη θέση;», την ρώτησε στη συνέχεια ρώτησε η Νάνσυ Νικολαΐδου με την παρουσιάστρια να απαντα «όχι βέβαια, καθόλου».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε με τη σειρά του: «Εγώ που είμαι μικροπρεπής, δεν χαίρομαι καθόλου αν είμαι ακάλεστος. Θα είμαι έξω από τον γάμο σαν την Ελένη Λουκά».

Διαβάστε επίσης:

Φαίη Σκορδά: Ο γάμος και το καλοκαιρινό πάρτι

Μετά την Ύδρα... Χαλκίδα! Τα πρώτα πλάνα από τα γυρίσματα του Μπραντ Πιτ και η αποκάλυψη της Σκορδά

Τηλεθέαση 3/3: Από τις πρωτιές στα... μονοψήφια η Σκορδά! Πρώτη η Καινούργιου, τι έκανε ο Λιάγκας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved