Ελίνα Παπίλα για Αγγελική Ηλιάδη: «Αν χρειαστεί, έχει αποδείξεις για όλα όσα είπε»
Ολόκληρη η συνέντευξη της Αγγελικής Ηλιάδη βγήκε σήμερα, 18 Μαρτίου, στο εκπομπή «Unblock».
Κατά τη διάρκεια της προβολής, η Ελίνα Παπίλα θέλησε να τοποθετηθεί ξεκάθαρα, τονίζοντας πως η τραγουδίστρια διαθέτει στοιχεία που στηρίζουν όσα αναφέρει.
Πόπη Μαλλιωτάκη: «Βλέπω ανθρώπους γύρω μου να καμαρώνουν την ξεφτίλα τους»

Όπως υποστήριξε η παρουσιάστρια, η Αγγελική Ηλιάδη είναι σε θέση, εφόσον χρειαστεί, να αποδείξει τους ισχυρισμούς της σχετικά με την κακοποιητική συμπεριφορά που είχε δεχθεί από τον Μπάμπη Λαζαρίδη, πριν εκείνος φύγει από τη ζωή.
«Η Αγγελική Ηλιάδη μπορεί να τα αποδείξει όλα αυτά που λέει στο Unblock. Για όλα έχει αποδείξεις. Αν χρειαστεί δηλαδή θα το κάνει. Αλλά δεν χρειάζεται ούτε κάποιον από το Real View, ούτε εμένα, ούτε τη Σοφία, ούτε κανέναν, ούτε τον Λιάγκα… Δεν ζητάει δίκιο από κάποιον. Λέει το βίωμά της, καταθέτει την ψυχή της και συνεχίζει τη ζωή της με τα δυο της παιδιά. Αν όμως χρειαστεί, έχει για όλα αποδείξεις», είπε η Ελίνα Παπίλα στο Real View.
Τσαλίκης για Ηλιάδη: «Λίγο πολύ ξέραμε τον κλοιό που είχε δημιουργήσει γύρω της ο Μπάμπης»
Όθωνας Παπαδόπουλος - Δικηγόρος Ηλιάδη: Είναι δικαίωμά της να τα πει–Φυσικά και θα βγει η συνέντευξη
Φαίη Σκορδά για Ηλιάδη: «Ήταν σήμερα καλεσμένη και το ακύρωσε» - Ο λόγος που επικαλέστηκε