Ελεάνα Παπαϊωάννου: Είναι έγκυος και εμφανίστηκε στο Buongiorno με φουσκωμένη κοιλίτσα
Media

Ελεάνα Παπαϊωάννου: Είναι έγκυος και εμφανίστηκε στο Buongiorno με φουσκωμένη κοιλίτσα

Καλεσμένη στην εκπομπή Buongiorno ήταν σήμερα 2/4 το πρωί η εγκυμονούσα Ελεάνα Παπαϊωάννου.

Η Ελεάνα Παπαϊωάννου μίλησε για την κόρη της, Θεοδώρα, αποκαλύπτοντας πως ήταν δική της ιδέα το βίντεο με το οποίο ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη της.

«Είμαι αυστηρή, αλλά προσπαθώ να το έχω σε μια ισορροπία. Είμαι λίγο φράου, αλλά ξέρει ότι είναι η ζωή μου και την λατρεύω. Το δεύτερο παιδί ήταν κάτι που θέλαμε, αλλά δεν ήταν κάτι που προσπαθούσαμε με αγωνία. Ήρθε ξαφνικά σε μία ζόρικη στιγμή ψυχολογικά για μένα, ήταν πολύ μεγάλη χαρά, γιατί είχαμε περάσει θέμα υγείας με την Θεοδώρα. Έμαθα για την εγκυμοσύνη στα Εισόδια της Θεοτόκου», είπε.

Με τον σύζυγό της είναι μαζί εδώ και 13 χρόνια και όπως είπε, στηρίζουν ο ένας τον άλλον.

Έρχεται ο πελαργός ξανά – Περιμένουν το δεύτερο παιδί τους, 8 χρόνια μετά τη γέννηση της κόρης τους

eleana.jpg

«Ήταν μια σχέση με πολύ έρωτα, πολλή διεκδίκηση. Με διεκδικούσε δύο χρόνια, ευγενικά μεν και όμορφα. Δεν είχα κεντράρει σε αυτόν στην αρχή. Σκεφτόμουν ότι είχε βάλει κάποιο στοίχημα, του έλεγα συνέχεια όχι. Με διεκδικούσε με ευγένεια και τσαμπουκά», ανέφερε η Ελεάνα Παπαϊωάννου και συμπλήρωσε:

«Δεν ήμουν κορίτσι των δημόσιων σχέσεων. Είμαι επικοινωνιακή, δεν με έλεγες κοινωνική. Ήμουν φοβισμένη μετά το Fame Story, ήταν τρομακτικό και μεγάλο. Δεν μπορούσα να αντιληφθώ το μέγεθος της τηλεόρασης. Βγαίνοντας από το Fame Story είχα και μία αμηχανία, ήμουν 18 χρονών. Πόσο μυαλό να έχεις; Ήμουν παιδί έξω καρδιά, δεν έκανα δεύτερες σκέψεις. Έβλεπα μία Ελεάνα πολύ αντιπαθητική».

Διαβάστε επίσης:

Έγκυος η Μαριάννα Πολυχρονίδη - Η Καινούργιου έμεινε με το στόμα ανοιχτό: «Βλέπω καλά;»

Μια νύχτα μόνο: Ο Σταύρος σε σοκ! Η Ελένη έγκυος στο παιδί του

Έγκυος η Αλεξάνδρα Νίκα; Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ άναψε φωτιές με τη δήλωσή της

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved