Να μ' αγαπάς - Η Σοφία δέχεται σκληρό πλήγμα από τον Άγγελο - Τι θα δούμε σήμερα
«Να μ’ αγαπάς», απόψε στις 20:00 με διπλό επεισόδιο! Ο Θεόφιλος και η Βέρα έρχονται πιο κοντά.
Οι ισορροπίες στην οικογένεια Καλλιγά κρέμονται από μια κλωστή. Ο Λευτέρης καταρρέει μπροστά στα έντρομα μάτια της Φωτεινής, η οποία σε κατάσταση σοκ, τον ικετεύει να πάει αμέσως στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Εκείνος όμως, οχυρωμένος πίσω από τον θυμό και την άρνησή του, υψώνει τείχη, προσπαθώντας να κερδίσει χρόνο απέναντι στο αναπόφευκτο.
Να μ’ αγαπάς – επεισόδια εβδομάδας: Σοκ για Φωτεινή! Ο Λευτέρης καταρρέει

Η Εβίτα επιχειρεί να προσεγγίσει ξανά τον Κανελλόπουλο ωστόσο, η προσπάθειά της πέφτει στο κενό, καθώς εκείνος δείχνει να απομακρύνεται από κοντά της όλο και περισσότερο. Την ίδια ώρα, στο Διοικητικό Συμβούλιο, η Σοφία, δέχεται ένα σκληρό πλήγμα όταν έρχεται σε μετωπική σύγκρουση με τον Μανιάτη και συνειδητοποιεί με οδύνη πως είναι ολομόναχη καθώς τα αδέρφια Καλλιγά δείχνουν να συντάσσονται με τον εχθρό. Έξαλλη και ταπεινωμένη, η Σοφία εισβάλλει στο δωμάτιο του Θεόφιλου, απαιτώντας να αναλάβει δράση.

Ο Λευτέρης στενοχωρημένος περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων και προσπαθεί μάταια να επικοινωνήσει με την Άννα. Η ατμόσφαιρα στο πατρικό είναι γιορτινή, καθώς ετοιμάζουν μια έκπληξη για τη Χαρούλα. Η Έλλη δέχεται να βγει με τον Μιχάλη και γοητεύεται από τους τρόπους του. Η Εβίτα, απογοητευμένη από τον Γιώργο, σκέφτεται να φύγει. Ο Θεόφιλος και η Βέρα βγαίνουν μαζί και έρχονται πιο κοντά. Τέλος, ο Θεόφιλος τους καλεί όλους σε οικογενειακό συμβούλιο, προκειμένου να τους ανακοινώσει την απόφασή του για το αν θα συνεχίσει ή όχι τον πόλεμο με τον Μανιάτη.
Να μ’ αγαπάς: Η Άννα καταρρέει! Μαθαίνει για την ασθένεια του Λευτέρη και επιστρέφει κοντά του
Το φινάλε που κανείς δεν περίμενε - Οριστικό τέλος για τη σειρά-διαμάντι της prime time ζώνης
Να μ’ αγαπάς: Ο Θεόφιλος δίνει εντολή δολοφονίας για τον Άγγελο