Ιορδανίδης:«Τους τελευταίους 3,5 μήνες περάσαμε δύσκολα οικογενειακώς, λόγω ενός προβλήματος υγείας»
Μία αποκάλυψη έκανε μπροστά στις κάμερες ο Τάσος Ιορδανίδης για κάτι που λίγοι γνώριζαν.
Ο ίδιος έδωσε το «παρών» στην επίσημη πρώτη της θεατρικής παράστασης «Το Μαύρο Κουτί», όπου και μίλησε στους δημοσιογράφους για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, αλλά και για μια δύσκολη περίοδο που βίωσε σε προσωπικό επίπεδο.
Η νυχτερινή έξοδος Σταματίνας- Σοφού, ο Γκλέτσος με την Αρβανίτη και η Ματίκα με τον Ιορδανίδη

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του, απέφυγε να τοποθετηθεί ξεκάθαρα για το αν θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στην ΕΡΤ στο πλευρό της Ζωή Κρονάκη, κρατώντας χαμηλούς τόνους για το τηλεοπτικό του μέλλον.
Αρχικά, αναφέρθηκε στο βίντεο που ετοιμάστηκε για τον Akylas, λέγοντας:
«Έχει γυριστεί και 2ο τρέιλερ με ευχές προς τον Ακύλα και θα το δείτε οσονούπω. Είναι ένα βίντεο για να μας φέρει την πολυπόθητη πρωτιά».
Στη συνέχεια, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως το τελευταίο διάστημα δεν ήταν εύκολο για τον ίδιο και την οικογένειά του, σημειώνοντας:
«Πέρασα 3μιση μήνες πάρα μα πάρα πολύ δύσκολα οικογενειακά λόγω ενός θέματος υγείας. Οπότε, πάνω απ’ όλα να έχουμε υγεία και να κάνουμε δουλειές που μας ευχαριστούν. Όλα τα άλλα έρχονται. Ευχαριστώ πολύ, φιλιά πολλά».
Αμέσως μετά τις δηλώσεις του, αποχώρησε χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις σχετικά με τη συνέχιση της συνεργασίας του στη δημόσια τηλεόραση.