Ιζαμπέλλα Φούλοπ: Ο γάμος με τον Δερβίση, ο νέος ρόλος & το πρώτο δυνατό spoiler για τις Μπλε ώρες
Στην εκπομπή Το Πρωινό φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης (18-06) η Ιζαμπέλλα Φούλοπ.
Η ηθοποιός την οποία φέτος απολαύσαμε στη σειρά Porto Leone, μίλησε ανάμεσα σε άλλα για τον γάμο της με τον Γιώργο Δερβίση ενώ αναφέρθηκε στη νέα σειρά που πρόκειται να τη δούμε με τίτλο «Μπλε ώρες» δίνοντας μάλιστα το πρώτο δυνατό spoiler.
Οι «Μπλε ώρες» έρχονται στον ΣΚΑΙ με τον Βαγγέλη Κακουριώτη και την Ιζαμπέλλα Φούλοπ

«Είμαστε μαζί 8 χρόνια και παντρευτήκαμε πέρυσι τον Δεκέμβρη. Είναι έτσι οι επαγγελματικές μας υποχρεώσεις αυτή τη στιγμή που είναι δύσκολη πίστα το να κάνουμε παιδί».
«Τον πρώτο καιρό είναι πάντα δύσκολο, μετά κάπως το συνηθίζεις και βρίσκεις τις ισορροπίες σου. Γενικώς πιστεύω ότι η ζήλεια δεν τροφοδοτείται από καταστάσεις, τροφοδοτείται από σένα, από μέσα σου. Αν είσαι άνθρωπος που ζηλεύει, θα βρεις τρόπους να ζηλέψεις. Είτε είναι η απόσταση, είτε ο άλλος είναι δίπλα σου, είτε είστε μαζί, είτε φοράει μαξ, είτε μίνι»
Για τη νέα σειρά και τον ρόλο της είπε:

«Θα υποδυθώ την Εύα, η οποία είναι μια γυναίκα παντρεμένη. Απατάει τον άντρα της, είναι ένας μεγάλος έρωτας μεταξύ του παράνομου ζευγαριού. Θέλουν να χωρίσουν και να είναι μαζί, αλλά ένα έγκλημα ανατρέπει τα δεδομένα»
«Ο ρόλος της Εύας θα διχάσει γιατί ο άντρας της δεν είναι σωστός απέναντί της και αυτή βρίσκει τη χαρά αλλού. Θα υπάρξουν και οι απόψεις του γιατί δεν χωρίζεις και μετά να πας αλλού;»
Ιζαμπέλλα Φούλοπ: Τι αποκάλυψε για την πρόταση γάμου από τον σύζυγό της; Το πάρτι και η έκπληξη!
Ιζαμπέλλα Φούλοπ: Η καταγωγή, τα ουγγρικά και όσα θαυμάζει στον σύζυγό της
Ιζαμπέλλα Φούλοπ: «Είμαι πολύ κατά στο να συζητώ αυτό το θέμα»