Αναγνωστόπουλος: «Αυτή είναι η τελευταία μας Παρασκευή και το τελευταίο σαββατοκύριακο εδώ στην ΕΡΤ»
Με μια λιτή αλλά ιδιαίτερα χαρακτηριστική αναφορά στην έναρξη της σημερινής εκπομπής «Στούντιο 4», ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος επιβεβαίωσε πως ολοκληρώνεται ο κύκλος της παρουσίας του στην ΕΡΤ, μαζί με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου.
Ο παρουσιαστής καλωσόρισε αρχικά τους τηλεθεατές λέγοντας: «Καλώς ήρθατε! Καλή Παρασκευή…».
Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος απαντά για το τέλος του Στούντιο 4 και τα σχόλια για την έξοδο από την ΕΡΤ

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, προχώρησε σε μια δήλωση που δεν πέρασε απαρατήρητη, ανακοινώνοντας ουσιαστικά το τέλος της συνεργασίας τους με τη δημόσια τηλεόραση.
«Αυτή είναι η τελευταία μας Παρασκευή και το τελευταίο σαββατοκύριακο εδώ στην ΕΡΤ. Ευχόμαστε να είστε καλά, απ’ όπου κι αν μας βλέπετε, όπου κι αν είστε», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Με τα λόγια αυτά, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που ήθελαν τον ίδιο και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου να ολοκληρώνουν τη διαδρομή τους στην ΕΡΤ, κλείνοντας ένα σημαντικό κεφάλαιο για την εκπομπή «Στούντιο 4».