Μαρία Διακοπαναγιώτου: Συγκινήθηκε on air: «Θα το πω και live αυτό τώρα που σου είπα...»
Media

Μαρία Διακοπαναγιώτου: Συγκινήθηκε on air: «Θα το πω και live αυτό τώρα που σου είπα...»

Συναισθηματικά φορτισμένη και με δάκρυα στα μάτια εμφανίστηκε η Μαρία Διακοπαναγιώτου στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε Είδον», το πρωί της Τετάρτης 1ης Ιουλίου.

Καλεσμένη στο φινάλε της σεζόν για την πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ, η αγαπημένη ηθοποιός παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, κάνοντας μια αναδρομή στα σημαντικότερα ορόσημα της επαγγελματικής της πορείας στην υποκριτική.

Συγκλονίζει η Μαρία Διακοπαναγιώτου: «Είχα πάθει αγχώδη διαταραχή, έπιασα πάτο»

maria.jpg

Ωστόσο, η πιο έντονη στιγμή ήρθε αμέσως μετά την προβολή ενός ξεχωριστού αφιερωματικού βίντεο που είχε ετοιμάσει για εκείνη η δημοσιογράφος Κάλλια Καστάνη, με την ηθοποιό να λυγίζει on air από τη συγκίνηση.

«Συγκινήθηκα… είδα και πράγματα που είχα καιρό να τα δω. Θα το πω και live αυτό τώρα που σου είπα... η Κάλλια -τώρα τη γνώρισα- κάνει τα πιο ωραία βίντεο σε καλεσμένους εκπομπών. Μάζεψε πράγματα που τα είχα ξεχάσει. Τα έβλεπα και αναρωτιόμουν “εδώ πού είμαι;”», είπε.

Μαρία Διακοπαναγιώτου: «Δεν γίνεται να με συμπαθούν όλοι. Δεν είμαι και το πιο εύκολο άτομο» (pics)

Μαρία Διακοπαναγιώτου: «Από μικρή πήγαινα με τη μητέρα μου σε παραλίες γυμνιστών»

Μαρία Διακοπαναγιώτου: «Έχω συνειδητά επιλέξει να είμαι μόνη μου»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved