Αποθέωση στο X για τον Γιώργο Γεροντιδάκη στο φινάλε του Grand Hotel: «Κέντησε ο άτιμος»
Με ένα καθηλωτικό και άκρως φορτισμένο επεισόδιο γράφτηκε το οριστικό φινάλε για το Grand Hotel, το βράδυ της Τετάρτης 1/7.
Μετά από δύο χρόνια καθημερινής παρουσίας στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, η δραματική σειρά εποχής ολοκλήρωσε τον κύκλο της, αφήνοντας πίσω της δυνατές ερμηνείες, ανατροπές και ένα πιστό κοινό που δεν σταμάτησε να την στηρίζει μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Όπως ήταν φυσικό, οι εξελίξεις και η τιμωρία των ηρώων καθήλωσαν τους τηλεθεατές, με το X να παίρνει «φωτιά» από τα πρώτα κιόλας λεπτά της προβολής.
Οι χρήστες της πλατφόρμας εξέφρασαν τη βαθιά τους συγκίνηση για το τέλος της σειράς, κάνοντας λόγο για ένα υπέροχο τηλεοπτικό ταξίδι που θα τους λείψει.
Grand Hotel: Η απόλυτη αποθέωση στο Χ για το τέλος της Κυβέλης: «Δείτε τι θα πει καλή ηθοποιός»
«Δύο χρόνια εδώ, κάθε βράδυ. Υπέροχη σειρά, υπέροχοι ηθοποιοί. Υπέροχες σκηνές και ερμηνείες, από σπουδαίους ηθοποιούς. Χίλια μπράβο σε όλους. Σας αγαπήσαμε και θα μας λείψετε. Όμως, ό,τι έχει αρχή, έχει και τέλος».

Πολλοί ήταν και εκείνοι που παραδέχτηκαν ότι δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους μπροστά στις δραματικές σκηνές του επιλόγου: «Έχω πλαντάξει στο κλάμα γαμώτο. Και δεν το συνηθίζω. Ούτε σας το συγχωρώ. Τι μας έχετε κάνει απόψε».

Αποθεώθηκε ο Γεροντιδάκης
Το πρόσωπο της βραδιάς ήταν αναμφισβήτητα ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο οποίος στον ρόλο του «κακού» Ρήγα κατάφερε να κερδίσει τον απόλυτο σεβασμό και την αναγνώριση του κοινού για τις υποκριτικές του ικανότητες.
«Αγαπήσαμε να μισούμε τον Ρήγα. Γιατί αγαπάμε να βλέπουμε τον Γεροντιδάκη. Απλά, μια μεγάλη υπόκλιση».

Οι τηλεθεατές δεν παρέλειψαν να συγκρίνουν τον τωρινό του ρόλο με εκείνον του Μελέτη από τις Άγριες Μέλισσες, τονίζοντας τη μοναδική του ικανότητα να ενσαρκώνει τραγικές προσωπικότητες: «Δύο συνταρακτικά τραγικοί ρόλοι. Ο Ρήγας εδώ και ο Μελέτης στις #AgriesMelisses. Και στους δύο κέντησε ο άτιμος. Κουβάλησε όλη την δραματικότητα των ρόλων. Μετενσάρκωσε άψογα την ψυχοσύνθεσή τους. Και τελικά πλήρωσαν και οι δύο, για τα εγκλήματά τους».

Ιδιαίτερη μνεία έγινε και στη χημεία του Γιώργου Γεροντιδάκη με την Δάφνη Λαμπρόγιαννη, με το κοινό να τους απονέμει τα εύσημα για το υποκριτικό τους «πάντρεμα».
«Σας ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό το ζευγάρι! Γεροντιδάκης - Λαμπρόγιαννη υπέροχο ταίριασμα, καταπληκτικές ερμηνείες».

Το Grand Hotel έκλεισε τις πόρτες του οριστικά, αφήνοντας μια γλυκόπικρη γεύση στους τηλεθεατές και αποδεικνύοντας ότι η καλή ελληνική μυθοπλασία ξέρει να συγκινεί και να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.
Διαβάστε επίσης:
Grand Hotel: Η στιγμή της σύλληψης του Ρήγα έφτασε