Στραβελάκης: «Θα πω μια βαριά λέξη… Μπορεί να πει κάποιος ότι τον Γιώργο Μαζωνάκη τον σκότωσαν»
Με μια ιδιαίτερα φορτισμένη αναφορά στον Γιώργο Μαζωνάκη ξεκίνησε η σημερινή εκπομπή «10 Παντού» στο OPEN.
Ο Νίκος Στραβελάκης και η Κατερίνα Παπακωστοπούλου επέλεξαν να ανοίξουν τη σημερινή εκπομπή με το τραγούδι «Ώρες Μικρές», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να αποτίσουν φόρο τιμής στον δημοφιλή τραγουδιστή.
Γιώργος Μαζωνάκης – Πότε θα πουν συγγενείς και φίλοι το τελευταίο «αντίο»
Στη συνέχεια, οι δύο παρουσιαστές σχολίασαν τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την αιφνίδια απώλειά του, καθώς νέα στοιχεία και πληροφορίες έρχονται συνεχώς στο προσκήνιο. Ο Νίκος Στραβελάκης, μάλιστα, δεν έκρυψε την έντονη αντίδρασή του για όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά.

«Εγώ έχω δακρύσει. Είναι συγκλονιστικό αυτό το τραγούδι. Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι εδώ και θα είναι εδώ», είπε και συνέχισε:
«Επειδή ακούω διάφορα, ας υπάρχει λίγος σεβασμός στη μνήμη του Γιώργου Μαζωνάκη, στην προσφορά και στη διαδρομή του. Και να πω σε όσους λένε διάφορα πως όποιος κοιτάξει μέσα στην ψυχή και στον εαυτό του, μπορεί να ανακαλύψει αδυναμίες, ευαισθησίες… Είμαστε άνθρωποι και έχουμε δικαίωμα στη διαδρομή της ζωής μας να κάνουμε λάθη.
Όταν συμβαίνει αυτό το γεγονός με την τροπή που έχει πάρει, που είναι συγκλονιστική, πρέπει να είμαστε διπλά προσεκτικοί. Εγώ θα πω μια βαριά λέξη. Θα δούμε την δικαστική και αστυνομική έρευνα. Μπορεί να πει κάποιος ότι τον Γιώργο Μαζωνάκη τον σκότωσαν. Ξέρεις, είναι βαριά κουβέντα. Δεν το λέω με την νομική έννοια του όρου.
Έχουν συλληφθεί δύο γιατροί γιατί; Γιατί αποκαλύφθηκε ότι γιατρός του ιατρείου παρανόμως είχε τα δύο μηχανήματα πλασμαφαίρεσης, είπε ψέματα στην κατάθεσή της και την διέψευσαν οι κάμερες. Είπε ότι (ο Γιώργος Μαζωνάκης) πήγε στις 16:00 και τελικά πήγε στις 13:00, ότι έπαθε την ανακοπή πάνω στον φλεβοκαθετήρα και του είχαν ήδη κάνει 45 λεπτά πλασμαφαίρεση. Και σε τι κατάσταση ήταν ο ασθενής;»
Μαζωνάκης: Η περιουσία, τα ακίνητα, οι κληρονόμοι και η δικαστική διαμάχη που αφήνει πίσω του
Μουζουράκης: Το συγκινητικό αντίο στον Μαζωνάκη επί σκηνής – «Μερικές φορές η σιωπή μιλάει πιο πολύ»
To θέατρο Άλσος τίμησε τη μνήμη του Μαζωνάκη - Η συγκλονιστική ερμηνεία του Λιβάνη επί σκηνής