Αθηνά Οικονομάκου: Έγραψε το πρώτο της παραμύθι και συγκινήθηκε on camera
Media

Αθηνά Οικονομάκου: Έγραψε το πρώτο της παραμύθι και συγκινήθηκε on camera

Happy Day: Μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή έζησε η Αθηνά Οικονομάκου το απόγευμα της Τετάρτης 23 Σεπτεμβρίου, κατά την παρουσίαση του πρώτου της παραμυθιού.

Η ηθοποιός μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για το βιβλίο «Το Κουτί», εξηγώντας πως η ιδέα γεννήθηκε μέσα από προσωπικά βιώματα, αλλαγές και σημαντικές αποφάσεις που σημάδεψαν τη ζωή της.

Η Αθηνά Οικονομάκου εξήγησε πως η συγγραφή του βιβλίου ήταν ένα εγχείρημα που είχε στο μυαλό της εδώ και αρκετά χρόνια.

Αθηνά Οικονομάκου: «Το δηλητήριο που πετάει κάποιος είναι δικό του πρόβλημα»

«Η ιδέα του να γράψω αυτό το βιβλίο ξεκίνησε πριν αρκετά χρόνια και νομίζω ότι έχει να κάνει με αρκετές βιωματικές εμπειρίες, με αλλαγές που έγιναν στη ζωή μου, με αποφάσεις και με αρκετή προσωπική δουλειά. Σκέφτηκα να γράψω κάτι που να δηλώνει τη δική μου πορεία και τις δικές μου συνειδητοποιήσεις. Μου ήταν πολύ δύσκολο να γράψω λογοτεχνικό βιβλίο, δεν νομίζω ότι έχω τις ικανότητες, οπότε έγραψα Το Κουτί», είπε αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου.

Και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ συγκινημένη γιατί είναι κάτι πολύ δικό μου. Γενικότερα δεν είμαι πολύ εξωστρεφής άνθρωπος οπότε με αυτή την κίνηση νομίζω ότι ανοίγω λίγο παραπάνω τα δικά μου συναισθήματα και τον δικό μου κόσμο. Είναι πολύ σημαντικό βήμα για εμένα. Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο μου στον Μπρούνο. Πιστεύω ότι θα βρούμε τον τρόπο να το καταλάβει».

Αθηνά Οικονομάκου: Το όλο νόημα βίντεο για τον Σεπτέμβριο και η νέα της καθημερινότητα

Μπρούνο Τσερέλα: Έκανε διακοπές στο Γύθειο - Νέα απόδραση με την Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου: Επέστρεψε στις προπονήσεις – Η εμφάνιση στο γυμναστήριο που ξεχώρισε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved