Αντέδρασε η Ανδρομάχη οn camera όταν ρωτήθηκε για τις φήμες χωρισμού – «Είναι δυνατόν;»
Media

Αντέδρασε η Ανδρομάχη οn camera όταν ρωτήθηκε για τις φήμες χωρισμού – «Είναι δυνατόν;»

Στην κάμερα του «Happy Day» μίλησε η Ανδρομάχη, την οποία συνάντησε ο Δημήτρης Σιδηρόπουλος το βράδυ της Πέμπτης 24 Σεπτεμβρίου, σε εκδήλωση.

Η τραγουδίστρια δέχθηκε, μεταξύ άλλων, ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα για τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για προβλήματα στον γάμο της με τον Γιώργο Λιβάνη.

Λιβάνης: «Οικογένεια είμαστε» – Η απάντησή του για την Ανδρομάχη και η συγκίνηση για τον Μαζωνάκη

Η ίδια, πάντως, δεν θέλησε να επεκταθεί στο συγκεκριμένο θέμα, απαντώντας χαρακτηριστικά: «Έλα βρε τώρα, αν είναι δυνατόν. Δεν θα ήθελα να κάνω κάποιο σχόλιο».

ipoundiiiiiiiiii-iiiriiii-iiiiii-2592026-104257-ii.jpg

Η συζήτηση στράφηκε στη συνέχεια και στη νέα της μουσική δουλειά, καθώς η Ανδρομάχη ρωτήθηκε εάν το τραγούδι της «Είμαι πιο άντρας από εσένα» αποτελεί αφιέρωση σε κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο.

«Όχι δεν το αφιερώνω σε κάποιον», απάντησε η τραγουδίστρια, αποφεύγοντας να συνδέσει το νέο της τραγούδι με την προσωπική της ζωή.

Υπενθυμίζεται πως και ο Γιώργος Λιβάνης είχε δεχθεί πρόσφατα σχετικές ερωτήσεις από το «Happy Day». Τότε, ο τραγουδιστής είχε επιλέξει επίσης να κρατήσει χαμηλούς τόνους, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να μιλήσει αναλυτικότερα στο μέλλον.
«Αυτό θα ήθελα να μην το σχολιάσω αυτή τη στιγμή. Κάποια στιγμή θα τα πούμε σίγουρα όλα. Εννοείται πως θα ερχόταν να με δει στην παράσταση, οικογένεια είμαστε».

Μαζωνάκης: Ράκος στη λαϊκή αγρυπνία τα ξημερώματα Nivo, Αδαμαντίδης, Ανδρομάχη, Λιβάνης, Μουζουράκης

Λιβάνης-Ανδρομάχη: Τρυφερές οικογενειακές στιγμές στο πάρτι για τα 2α γενέθλια του γιου τους

Ανδρομάχη: Στο νοσοκομείο με ορό η γνωστή τραγουδίστρια μετά από έντονη αδιαθεσία σε live εμφάνιση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved