Τι δώρο έκαναν στον Γιώργο Καραμέρο;
Media

Τι δώρο έκαναν στον Γιώργο Καραμέρο;

Σε εορταστικό κλίμα κινήθηκε η πρωινή ψυχαγωγική ζώνη της τηλεόρασης, όχι μόνο λόγω της δεύτερης ημέρας του Πάσχα αλλά και της ονομαστικής εορτής των Γιώργηδων.

Λιάγκας και Καραμέρος έχουν την τιμητική τους, ωστόσο ήταν εμφανές ότι οι εκπομπές που πρόβαλαν κάθε άλλο παρά ζωντανές ήταν αλλά είχαν μαγνητοσκοπηθεί μέρες πριν - την ίδια ώρα που η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε να προβάλει ένα best of με επαναλήψεις προηγούμενων επεισοδίων του "Καφέ" της στον Alpha, έστω και χωρίς την σχετική ένδειξη.



Στο «Πρωινό Mou» o Γ. Λιάγκας διευκρίνισε ότι δεν θα βρίσκεται στην εκπομπή η Φαίη για ευνόητους λόγους, ωστόσο ουδείς έσπευσε να ευχηθεί στον ίδιο για τον γιο που απέκτησε, προφανώς επειδή το γύρισμα είχε γίνει πριν την γέννα της Σκορδά. Ωστόσο έσπευσαν να του ευχηθούν για την ονομαστική του εορτή, να του ετοιμάσουν ένα βίντεο ως έκπληξη με παλιότερες ατάκες και γκριμάτσες του στην εκπομπή αλλά και να του δωρίσουν ένα ζωγραφισμένο πορτρέτο του ιδίου και της Φαίης.


Την ίδια ώρα, στο «10 με 1 μαζί» οι Σπύρος Χαριτάτος και Γιώργος Καραμέρος άρχισαν τα «Χριστός Ανέστη» και τις αυγομαχίες, ενώ αμέσως ξεκίνησαν τις ευχές για τους εορτάζοντες. Ποιους; Τους Αναστάσηδες και τις Αναστασίες, τους Λάμπρους και τις Λαμπρινές, τους Πασχάληδες και τις Πασχαλιές, γενικά όσους γιόρταζαν... χθες. Τους σημερινούς τους ξέχασαν – και ας έχουν εορτάζοντα τον Καραμέρο. Χρειάστηκε να περάσει κανά πεντάλεπτο για να το θυμηθεί ο Χαριτάτος και να του ευχηθεί, με τον Καραμέρο να τον δικαιολογεί επειδή είναι κινητή η γιορτή του. Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved