Media

Η Μενεγάκη έγινε γραμματέας του Φιλιππίδη

Gossip-tv Team

Όλα τα κάνει η Ελένη Μενεγάκη φέτος στην εκπομπή. Μαγειρική, γυμναστική, συνεντεύξεις, ασχολείται με τα social networks τώρα γίνεται και γραμματέας.

Καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή «Ελένη» ήταν ο Πέτρος Φιλιππίδης κι ενώ ήταν καθισμένος στον καναπέ και μιλούσε με την παρουσιάστρια και το πάνελ, χτύπησε το κινητό του τηλέφωνο. «Καλά ποιος δεν βλέπει Μενεγάκη;», είπε ο ηθοποιός και έπιασε το τηλέφωνο.

Τότε η Ελένη Μενεγάκη ζήτησε να απαντήσει η ίδια στο τηλέφωνο και να εξηγήσει πόσο έχει εκνευριστεί. «Παρακαλώ... Γεια σας», λέει η παρουσιάστρια και μέσα από τη γραμμή ακούει το μεσίτη του ηθοποιού να ζητάει τον Πέτρο Φιλιππίδη έχοντας στο μυαλό του πως είναι η σύζυγός του, Ελπίδα. «Δεν είμαι η Ελπίδα, Ελένη Μενεγάκη, κάνω σήμερα τη γραμματέα του», είπε αφήνοντας άφωνο τον κύριο Μέξη ο οποίος ήταν στη γραμμή.

Στη συνέχεια, βέβαια, η πλάκα συνεχίστηκε αφού ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος εντόπισε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει κάτι κοινό με τον Άλεξ Κάβδα και αυτό δεν είναι άλλο από τα παπούτσια τους. Και το ευχάριστο κλίμα έκλεισε με ένα ανέκδοτο του ηθοποιού για τον Τσακ Νώρις. Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved