Media

Η Μενεγάκη και οι μετροσέξουαλ

Gossip-tv Team

Πώς θα σας φαινόταν να δείτε έναν άντρα να φοράει σουτιέν μέσα από το πουκάμισο;

Στην Κίνα πάντως έχει γίνει ήδη μόδα αφού το σουτιέν για άντρες το οποίο διατίθεται μέσω διαδικτύου έχει σημειώσει τεράστιες πωλήσεις τις τελευταίες εβδομάδες. Όπως υποστηρίζουν οι δημιουργοί του οι άντρες που το φορούν γίνονται πιο συναισθηματικοί και προστατευτικοί. Με αυτό, λοιπόν, ασχολήθηκαν σήμερα στην εκπομπή «Ελένη» προκαλώντας εσωτερικές αντιδράσεις. Τόσο το πάνελ της εκπομπής όσο και η Ελένη Μενεγάκη δυσκολεύτηκαν να το δεχτούν έστω και ως ενδεχόμενο για τους άνδρες στην Ελλάδα.

Η παρουσιάστρια όπως είχε δηλώσει και στο παρελθόν είναι κατά των ανδρών που ξεφεύγουν από τη φύση τους, όπως για παράδειγμα στους άνδρες που κάνουν αποτρίχωση, φοράνε πολλές κρέμες και περιποιούνται υπερβολικά τον εαυτό τους. Τότε, ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανέφερε πως μπορεί το σουτιέν τώρα να φαίνεται εξωπραγματικό αλλά μπορεί σε κάποια χρόνια να είναι και αυτό συνηθισμένο.

Στο τέλος, λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη συμφώνησε μαζί του λέγοντας πως κάπως έτσι έγινε και με τους μετροσέξουαλ (άντρες οι οποίοι περιποιούνται υπερβολικά τον εαυτό τους). Ανέφερε συγκεκριμένα πως πριν δεκαεφτά χρόνια στον «Πρωινό Καφέ» ο κύριος Βαΐτσης Αποστολάτος της είχε μιλήσει πρώτη φορά για τους μετροσέξουαλ και εκείνη τον κοιτούσε σαν εξωγήινο ενώ τώρα της είναι αρκετά οικεία έννοια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved