Media

Τίνα Σοφός: «Σαρώνει» ως παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων στην Κίνα

Gossip-tv Team

Η Τίνα Σοφός είναι μια ελληνίδα γεννημένη στην Αυστραλία. Η όμορφη Τίνα εδώ και ένα χρόνο παρουσιάζει δελτίο ειδήσεων στην Κίνα γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία.

«Είμαι περήφανη που μπορώ να λέω τις ειδήσεις σε μια χώρα που το κομμουνιστικό καθεστώς απαγορεύει στους πολίτες να ενημερώνονται για σημαντικά θέματα που μπορεί να αφορούν ακόμη και την υγεία τους. Το NTD ήταν το πρώτο κανάλι που ενημέρωσε του Κινέζους για την επικίνδυνη επιδημία SARS, τρεις εβδομάδες νωρίτερα από την κυβέρνηση της χώρας. Είμαστε χαρούμενοι γιατί καταφέραμε να σώσουμε από τον θάνατο τους τηλεθεατές μας, οι οποίοι πλέον μας παρακολουθούν φανατικά. Στην αρχή ήμουν διστακτική όταν μου πρότειναν να ασχοληθώ με την παρουσίαση, γιατί δεν ήξερα αν μπορώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις ενός τέτοιου προγράμματος. Είμαι και λίγο ντροπαλή ως χαρακτήρας αλλά επειδή ήταν για καλό σκοπό, ξύπνησε μέσα μου το ελληνικό πνεύμα και είπα ότι θα το κάνω. Έτσι πήρα την απόφαση και τελικά μου βγήκε σε καλό», δήλωσε η παρουσιάστρια στην espresso.

Η μελαχρινή παρουσιάστρια το 2007 είχε έρθει στη χώρα μας για την παρουσίαση της λαμπαδιοδρομίας για τα ανθρώπινα δικαιώματα. «Όταν βρέθηκα στην πλατεία Συντάγματος ένιωθα συγκίνηση που βρισκόμουν στην πατρίδα των προγόνων μου. Θυμάμαι είχα άγχος αλλά αυτό που μου έδωσε δύναμη ήταν ο σκοπός της παρουσίασης. Ένα χρόνο πριν από του Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο υπήρχαν πολλές ομάδες που εκδιώχθηκαν από την Κίνα και έπρεπε να τους υποστηρίξουμε όλους αυτούς. Έτσι σκέφτηκα ότι προερχόμαστε από την Ελλάδα- οι Ολυμπιακοί ξεκίνησαν από την Ελλάδα, και αν εγώ δεν υποστηρίξω τα δικαιώματά τους, ποιος θα το κάνει;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved