Media

Ξέσπασε σε κλάματα η Ελένη Μενεγάκη

Gossip-tv Team

Σε κλάματα ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή.

Η παρουσιάστρια φιλοξένησε στην εκπομπή «Ελένη» μια νεαρή κοπέλα η οποία έχασε πριν πέντε χρόνια τον αδελφό της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα και μαζί με την οικογένειά της αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανα του.

Η Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια της συγκλονιστικής αφήγησης της κοπέλας δεν άντεξε και λύγισε. Όσο κι αν προσπαθούσε να κρατήσει τα δάκρυά της ήταν αδύνατον. Η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να διαχειριστεί το γεγονός ότι ένας γονιός μπορεί να «χάσει» το παιδί του. Είναι κάτι το οποίο δεν αντέχει όπως είπε ούτε σαν ιδέα πόσο μάλλον να έχει μια νεαρή κοπέλα που να της περιγράφει τόσο την ιστορία όσο και τη μεγαλοψυχία της οικογένειάς της και τη μεγάλη απόφαση να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους.

Ο σκηνοθέτης καθ' όλη τη διάρκεια της συνέντευξης απέφευγε να δείχνει την παρουσιάστρια η οποία ήταν συνεχώς με ένα χαρτομάντιλο και σκούπιζε τα δάκρυά της μέχρι τη στιγμή που η Ελένη Μενεγάκη δεν άντεχε ούτε καν να ακούει την ιστορία και με κατακόκκινα μάτια είπε: «Θέλω να πάω, θέλω να πάω, θέλω να πάω στο λινκ. Συγνώμη δεν μπορώ να σε ρωτήσω τίποτα. Θέλω να πάω στο λινκ» και πέρασε στον πρόεδρο Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων για να μιλήσουν για το θέμα.

Δείτε το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved