Media

Μενεγάκη-Παπαδάκης: Η τηλεοπτική συνάντηση μετά από 7 χρόνια

Gossip-tv Team

«Ο φίλος μου, ο άνθρωπός μου, ο γείτονάς μου, αυτός που μου έλειψε όσο λίγοι ρε παιδί μου, όταν έκανα τη μετακόμιση μου από τον ΑΝΤ1 στον ALPHA. Ο άνθρωπος που ζούμε μαζί 21 χρόνια στον ΑΝΤ1!», είπε η Ελένη Μενεγάκη προλογίζοντας τον καλεσμένο της.

Μετά από περίπου 7 χρόνια η Ελένη συναντά ξανά τηλεοπτικά το Γιώργο Παπαδάκη και η συγκίνηση είναι έντονη, οι αναμνήσεις πολλές και τα λόγια αγάπης επισφραγίζονται με μια μεγάλη αγκαλιά.

«Πως αντέχεις ακόμα;» τον ρώτησε η παρουσιάστρια και ο Γιώργος Παπαδάκης απάντησε: «Αντέχω και κατάφερα να κάνω σε αυτό το διάστημα δύο παιδιά...» και συνέχισε: «Χαίρομαι που πας τόσο καλά, στη ζωή σου πάνω απ' όλα, γιατί όλα αυτά στην TV είναι εφήμερα. Σε βλέπω είσαι αστραφτερή, είσαι πάρα πολύ όμορφη και μου θυμίζεις το Ελενάκι που ήρθα και μας τρέλανε όλους»!

Όμως ο δημοσιογράφος εκτός από τα θετικά αποκάλυψε και τον ένα και μοναδικό καβγά που είχαν οι δυο τους όλα αυτά τα χρόνια, λέγοντας: «Μια φορά τσακωθήκαμε μόνο με την Ελένη. Έχω καθυστερήσει μια φορά να τελειώσω την εκπομπή και σηκώνεται και φεύγει! Μου λένε "έφυγε η Ελένη"! Αλλά μετά από δύο μέρες ξαναμιλήσαμε

Η Ελένη Μενεγάκη η οποία θυμόταν το περιστατικό το οποίο έγινε το 2004 έσπευσε να του θυμίσει: «Να σου πω, τότε ήμουν έγκυος στη Λάουρα και οι ορμόνες μου είχαν βαρέσει τον εγκέφαλο!»

Δείτε το απόσπασμα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved