Media

Κωστόπουλος: «Κάνουμε κουτσομπολιό για να γελάσουμε και αυτό μας διαφοροποιεί από τον Αnt1»

Gossip-tv Team

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε στο Μελέτησέ το για την ανανέωση του συμβολαίου του , για τη γυναίκα του αλλά και τους απέναντι!

Ο Πέτρος είπε: «Δεν είχε προκύψει θέμα να μην ανανεώσουμε, όπως και δεν έχει προκύψει θέμα να ανανεώσουμε. Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση, κάποιο άνθρωποι μου έχουν πει πως είναι καλά τα νούμερα, πως πάμε καλά. Δεν σου κρύβω πως με απασχόλησαν πολύ τα δημοσιεύματα που ήθελαν τη Ζέτα να με αντικαθιστά, αλλά ήταν κάτι που ξεφούσκωσε γρήγορα».
Όσο για την Τζένη τόνισε: «Επιλέχτηκε τρεις μέρες πριν την πρεμιέρα του πρωινού, κυριολεκτικά το τελευταίο δευτερόλεπτο. Μας έκατσε πιο πολύ αν και ήθελε διορθώσεις, έχει παρουσιάσει σόου, έχει κάνει εκπομπή για μόδα, υπήρξε μέλος κριτικής επιτροπής. Δε θέλαμε να βγούμε ζευγάρι, όμως κάποια πράγματα μερικές φορές πρέπει να τα κάνεις. Δεν έχουμε την πολυτέλεια αυτή τη φάση να αφήνουμε απ' έξω επαγγελματικές προτάσεις που μας γίνονται.
Και δεν δίστασε να πει: «Αν ήταν στο χέρι μου θα οργάνωνα αλλιώς αυτό το πρωινό. Δεν θα το άλλαζα δραματικά, απλά θα ήθελα να ήταν κάπως διαφορετικό. Τα κανάλια έχουν μέτρα ανάλυσης, ξέρουν τι πουλάει και τι όχι. Εμείς κάνουμε κουτσομπολιό για να γελάσουμε και αυτό μας διαφοροποιεί από τον ΑΝΤ1».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved