Media

Αυτή είναι η απάντηση του Πέτρου Κωστόπουλου στην Έλενα Τσαβαλιά και τον Μάρκο Σεφερλή

Gossip-tv Team

Χθες η Έλενα Τσαβαλιά στην εκπομπή Happy Day απάντησε στον Πέτρο Κωστόπουλο για τα όσα γράφτηκαν στο site και στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ο Μάρκος Σεφερλής έδειξε φανερά την ενόχλησή του.


Σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως χθες μίλησε για μισή ώρα με τον Πέτρο Κωστόπουλο και ήταν στεναχωρημένος με τις δηλώσεις του ζευγαριού και της τόνισε ότι τα γράφει ένας δημοσιογράφος με ψευδώνυμο και δεν είναι δικά του κείμενα, αλλά τον αφήνει ελεύθερα να εκφράσει τη γνώμη του μιας και έχουμε δημοκρατία και ελευθερία του λόγου. Χθες λοιπόν ο δημοσιογράφος απάντησε μέσα από το site του Πέτρου στην Έλενα και τον Μάρκο γράφοντας: «Μάλλον πρόκειται για ένα νέο είδος ρεπορτάζ, μια νέα μορφή δημοσιογραφίας που εμείς εδώ δεν την έχουμε αντιληφθεί. Μια νέα μέθοδος που εφήυρε έναν νέο τρόπο, πιο ευφάνταστο να απευθύνει ο έχων το μικρόφωνο ανά χείρας την ερώτηση σε αυτόν που στέκεται μπροστά του, μπας και η ερώτηση φέρει τηλεθέαση.
Να, όπως η δημοσιογράφος της εκπομπής Happy Day η οποία έκανε μια ερώτηση στην Έλενα Τσαβαλιά για ένα κείμενο που δημοσιεύτηκε... το οποίο απέδωσε στον Πέτρο Κωστόπουλο χωρίς να αναφέρεται το όνομα του σε αυτό.
Με αυτή τη λογική, όταν γράφει κάτι το zappit πρέπει να αποδίδεται στο Νίκο Ευαγγελάτο και την Τατιάνα, στο Enikos και τη Real στον Χατζηνικολάου, στο Πρώτο Θέμα στον Θέμο Αναστασιάδη... προσωπικά. Έτσι, για να γίνεται τζερτζελές στα νούμερα. Προς ενημέρωση των ρεπόρτερ, εδώ και 27 χρόνια, ο,τι γράφει ο Πέτρος Κωστόπουλος έχει την υπογραφή του, και δη στα δυσκολότερα κείμενα. Είναι ίσως η μοναδική περιπτωση εκδότη (στο παρελθόν) που δεν απάντησε ακόμα και σε επίθεση μέσω συνεργάτη του... Όχι, στο toratora πέρα από τον Πέτρο Κωστόπουλο γράφουμε κι εμείς οι υπόλοιποι κι έχουμε την άποψή μας, όπως συμβαίνει στα περισσότερα sites.
Όσον αφορά την απάντηση που έδωσε η Έλενα Τσαβαλιά, φαίνεται πως αντιλήφθηκε το λάθος του συλλογισμού και δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι, αλλά αρκέστηκε να πει πως «κι ο Πέτρος με τη Τζένη ζευγάρι ήταν, δεν ήταν κάτι άλλο. Και η κ. Μπαλατσινού ήπιων τόνων γυναίκα είναι δε νομίζω ότι είναι καμία γυναίκα ουάου, εκρηκτική τρελά. Πολύ ήπιων τόνων και μ' αρέσει πάρα πολύ, τη θεωρώ πάρα πολύ κλασάτη, κυρία, φίνα, από τις ωραιότερες γυναίκες που υπάρχουν στην Ελλάδα και από τις πιο σκεπτόμενες. Δεν καταλαβαίνω ποια είναι η διαφορά δηλαδή. Το ότι δε συνέχισε μπορεί να είναι μια άλλη ιστορία που να αφορά εκείνον, το κανάλι, τον οποιονδήποτε, αλλά δεν θεωρώ ότι είναι αποτυχημένος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved