Media

X-Factor: Ίαν Στρατής: Προτιμώ να παίζω σε συνοικιακά μπαρ από το να γίνω πιόνι

Gossip-tv Team

Αν αναλογιστεί κανείς ότι λίγα λεπτά πριν είχε χάσει τη νίκη στο X-Factor από τον Ανδρέα Λέοντα, ο Ίαν Στρατής ήταν ιδιαίτερα χαλαρός και ευδιάθετος.

Προφναώς γιατί ήταν πάντα ο εαυτός του. Και αυτό μπορεί να άρεσε σε πολλούς αλλά μπορεί να μην άρεσε και σε άλλους τόσους. Και ο ταλαντούχος μουσικός και τραγουδιστής αυτό το συνειδητοποίησε πολύ καλά. Και όχι μόνο από το αποτέλεσμα του τελικού του X-Factor.

Βλέπετε η ανταπόκριση του κόσμου σε εκείνον, όπως μας είπε ο ίδιος αρχικά τον τρόμαξε λίγο και πίστευε πως θα "ξεφουσκώσει" αλλά τελικά πιστεύει πως το κοινό ίσως να μην ήταν έτοιμο για ένα τέτοιο attitude που όμως είναι απλά το φυσικό του.

Είναι αναμφισβήτητα έξυπνος και εξαιρετικά λαμπερός και το ξέρει γι' αυτό και παραδέχεται πως η μία και μοναδική υποψηφιότητά του για αποχώρηση ήταν για εκείνον ένα σοκ. Όπως ήταν και ευλογία η ευκαιρία που του δόθηκε και οι εμπειρίες που πήρε. Από εδώ και πέρα τι; Ο Ίαν Στρατής είναι απόλυτα σίγουρος για το τι θέλει να κάνει και με ποιους μετά το τέλος του X-Factor 3. "Προτιμώ να παίζω σε συνοικιακά μπαρ παρά να γίνω πιόνι" μας είπε και είμαστε σίγουροι οτι το εννοεί 100%. Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη που εξασφάλισε το Gossip-tv.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved