Media

X-Factor: Ανδρέας Λέοντας: Δεν πίστεψα λεπτό οτι θα κερδίσω, εύχομαι να μην έχει θυμώσει ο Ίαν

Gossip-tv Team

Ο Ανδρέας Λέοντας είναι ο μεγάλος νικητής του X -Factor 3. Σε μια "μάχη" με το επίσης μεγάλο φαβορί Ίαν Στρατή, κέρδισε εκείνος και δεν μπορούσε να το πιστέψει. 

"Πίστευα οτι θα κερδίσει ο Ίαν" μας είπε όταν ήρθε κοντά μας λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος και τους πανηγυρισμούς και συνέχισε: "Ελπίζω να μην έχει θυμώσει".

Απόλυτα προσεγειωμένος ο Ανδρέας Λέοντας μας είπε χωρίς κανέναν ενδοιασμό πως υπήρχαν πολύ καλύτερες φωνές από τον ίδιον στο παιχνίδι και πως εκείνος έπρεπε να έχει φύγει νωρίτερα. Προσγειωμένος; Αναμφισβήτητα. Θα το καταλάβετε βλέποντας το βίντεο από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα.

Ανεξάρτητα όμως με το τι πίστευε ο ίδιος για τον εαυτό του, το κοινό του έδωσε τη νίκη και το χαμογελαστό παιδί από την Κύπρο ακόμα προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς πέτυχε. Και τι σημαίνει αυτό για το μέλλον του.

Ένα μέλλον που απ' ότι καταλάβαμε από τη συνομιλία μας μαζί του θα πηγαίνει ένα βήμα τη φορά. Ας μην τα αποκαλύψουμε όλα όμως. Απολαύστε τον νικητή του X-Factor στην αποκλειστική συνέντευξη που εξασφάλισε το Gossip-tv.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved