Media

Γιαννόπουλος Vs μάνα του Μάριου από το survivor: To ξεκατίνιασμα στην εκπομπή της Λαμπίρη!

Gossip-tv Team

Η μάνα του Μάριου Πρίαμου βγήκε στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη και ξέσπασε για την δήλωση του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου: «Το μοναδικό προσόν του είναι ότι είναι Κύπριος»

Ο μουσικός παραγωγός βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη και είπε: «Όποιος τολμήσει να πει μια αλήθεια που ψιθυρίζεται επί χρόνια, γίνεται κόκκινο πανί και σάκος του μποξ. Είναι κοινό μυστικό το ότι ψηφίζουν οι Κύπριοι στα talent shows και τα ριάλιτι. Βρήκα τον μπελά μου, μου την έχουν πέσει όλοι, δέχομαι υβριστικά και απειλητικά μηνύματα...

Δεν τους είπα επαρχιώτες. Είπα ότι δεν έχουν λόγο να καταφεύγουν σε τέτοιου τύπου επαρχιωτισμούς! Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τι ακούει... Σέβομαι το ιερό πλάσμα που λέγεται μητέρα, λυπάμαι λοιπόν αν στενοχώρησα τη μητέρα του Μάριου, αλλά είναι η άποψή μου...»! Στη συνέχεια η μάνα του Μάριου είπε:

«Ο συγκεκριμένος κύριος είπε ότι αν του δώσουν πολλά λεφτά μόνο θα δεχτεί να παρουσιαστεί στο ίδιο πάνελ με το survivor πανόραμα με τον Αναγνωστόπουλο... Δεν είναι χιούμορ, ούτε καν μπλακ χιούμορ όταν τον προσβάλλεις τόσο χοντρά! Όταν προσβάλλεις κάποιον τόσο χοντρά, δεν είναι χιούμορ, δεν χάσαμε την ψυχραιμία μας καθόλου, απλά δεν τον γνωρίζαμε, και τον μάθαμε... αποκάλεσε το survivor πανηγύρι...»! Δείτε πως κατέληξε η συζήτηση!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved