Media

Νάσος Γουμενίδης: «Αύριο θα έχουν και στα χέρια τους το καταγραφικό υλικό από τις κάμερες»

Gossip-tv Team

Επίθεση δέχτηκε ο Νάσος Γουμενίδης το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο δημοσιογράφος επέστρεφε σπίτι του μετά την εκπομπή Αποκαλυπτικά το πλατό της οποίας βρίσκεται στα Μελίσσια. Άγνωστοι άντρες πλησίασαν το αυτοκίνητό του και του επιτέθηκαν με σφυρί σπάζοντας το τζάμι με σκοπό να τον χτυπήσουν στο κεφάλι.

Ο Νάσος Γουμενίδης το μεσημέρι της Δευτέρας μίλησε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη.

«Ο σκοπός της επίθεσης ήταν για να με εκφοβίσει αλλά επειδή αντέδρασα, ο συγκεκριμένος άνθρωπος ο οποίος είχε ξεκάθαρα την εντολή να με εκφοβίσει. Με χτύπησε στην αρχή με ένα σφυρί, το οποίο χρησιμοποίησε για να σπάσει το τζάμι του οδηγού. Ανάμεσα στα χτυπήματα μου είπε «σταμάτα να γράφεις ρε…» κάτι χυδαίο, «πότε θα το βουλώσεις» και τέτοια.

Είναι προφανές ότι με παρακολουθούσαν… είδα το πρόσωπο του γιατί ήταν τόσο θρασύς που φορούσε μια μάσκα που κάλυπτε το μισό πρόσωπο του από τη μύτη και κάτω… Σήμερα ενημερώθηκα από την ασφάλεια να παραλάβω το αυτοκίνητο μου. Γνωρίζω ότι η αστυνομία έχει αρχίσει να ψάχνει το θέμα ενδελεχώς. Αύριο θα έχουν και στα χέρια τους το καταγραφικό υλικό από τις κάμερες. Είναι προφανές ότι κάποιον έχω ενοχλήσει..», είπε μεταξύ άλλων. Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved