Media

«Επεισόδιο» στο Hell’s Kitchen! Έξαλλος ο Μπιμπίλας με τον Μποτρίνι – Τι έγινε;

Gossip-tv Team

Χαμός με τους καλεσμένους στο Hell’s Kitchen! Ο Σπύρος Μπιμπίλας έγινε έξω φρενών και σηκώθηκε και έφυγε!

Ο Σπύρος πόσταρε μία φωτογραφία του από το Hell’ s Kitchen και έγραψε: «Στο Hell’s Kitchen του ΑΝΤ1 με Αλέξανδρο Πετρίδη, Τζόυ Μιχαηλίδου και Κώστα Βενετσάνο… Δεν περάσαμε και τόσο όμορφα»!

Ο Σπύρος μίλησε στο Πρωινό για το τι πραγματικά συνέβη: «Στην εκπομπή κλήθηκα εγώ και εγώ επέλεξα αυτούς που ήταν μαζί μου και πήρα τηλέφωνο να πω τα ονόματα, μη τυχόν και ήταν κάποιος που δεν τον ήθελαν. Το γεγονός που με δυσαρέστησε δεν ήταν ότι δεν φάγαμε, παρ’ ότι περιμέναμε δυόμισι ώρες για να ξεκινήσει η εκπομπή. Όταν άρχισε, λοιπόν, σιγά σιγά βλέπαμε ότι ο κύριος Μποτρίνι δεν μας δίνει καμία σημασία, δεν ήρθε καν να μας ευχαριστήσει στο τέλος που είχαμε παραστεί στην εκπομπή του και αισθανθήκαμε ότι είμαστε κομπάρσοι.

Ο κύριος Μποτρίνι από μακριά αντελήφθη ότι κάτι συμβαίνει στο τραπέζι μετά το τέλος της εκπομπής και έφυγε, δεν ήρθε καν να πλησιάσει να πει τι συμβαίνει. Ζητάμε τον υπεύθυνο της εκπομπής, έρχεται, του εξηγούμε τι έγινε και ότι δεν θέλουμε να παιχτούν πλάνα μας, αρχίζει μια λογομαχία, εμφανίζεται ένας κύριος ο οποίος με πολύ απαξιωτικό τρόπο του έλεγε «έλα γιατί έχουμε δουλειά»… Εκεί τα πήρα στο κρανίο! Εμφανίστηκε και μια κυρία που μιλούσε στα αγγλικά και εξοργίστηκε επειδή εμείς είχαμε εξοργιστεί! Έγινε ένα μπατιρντί και έτσι φύγαμε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved