Media

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Ετοιμάζω δύο εκπομπές για μαγειρική και η μία θα είναι πολύ ανατρεπτική…»

Gossip-tv Team

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αποκάλυψε ότι ετοιμάζει δύο εκπομπές, αναφέρθηκε στο MasterChef αλλά και στην εκπομπή Hell’s Kitchen, που παρουσίαζε ο Έκτορας Μποτρίνι.

«Με ενοχλεί πάρα πολύ ο όρος ριάλιτι. Θέλω να δω μια εκπομπή μαγειρικής, δεν θέλω να δω ένα ριάλιτι μαγειρικής. Θυμάμαι ότι όταν πρωτοξεκινήσαμε το MasterChef, που ήταν σε τελείως διαφορετικό κανάλι, στο MEGA, δεν υπήρχε ο όρος ριάλιτι. Πάντα μας λέγαν ότι είναι ένας διαγωνισμός. Ήταν μάγειρες, ερασιτέχνες και μη οι οποίοι διαγωνίζονταν για αυτό το πράγμα. Δεν υπήρχε ποτέ ο όρος ριάλιτι. Ο όρος ριάλιτι μπήκε πέρυσι, για αυτό κι εγώ αποφάσισα να μην το κάνω», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στο Splash.

Kαι τόνισε: «Ο Έκτορας είναι ένας εξαιρετικός μάγειρας. Είναι πάρα πολύ καλός και είναι και ένας φοβερός άνθρωπος. Εγώ μπορώ να το κρίνω μόνο μαγειρικά. Μαγειρικά λέω ότι είναι ένας από τους καλύτερους μάγειρες που έχουμε αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Μπορεί να υποστηρίξει τον εκρηκτικό χαρακτήρα. Έτσι είναι και το υποστηρίζει και αυτό θέλει να κάνει. Δεν νομίζω ότι είναι ένας άνθρωπος που θα του υποδείξουν τι θα πει και τι θα κάνει. Είναι ένας άνθρωπος με φοβερό ταλέντο και είναι ένας φοβερά έξυπνος άνθρωπος, οπότε δεν είναι άνθρωπος που θα πάρει οδηγίες από κάποιον για να το κάνει αυτό το πράγμα. Το υποστηρίζει, του αρέσει και δείχνει τον εαυτό του και αυτό πρέπει να κάνει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved