Media

Κώστας Αποστολάκης: «Δεν μου έχει χαριστεί τίποτα»

Gossip-tv Team

Καλεσμένος στην εκπομπή Live weekend ήταν ο Κώστας Αποστολάκης ο οποίος μίλησε μέσα από την καρδιά του για την πορεία του, από το ξεκίνημά του μέχρι σήμερα.

«Δεν μου έχει χαριστεί τίποτα. Όποιος με πήρε, με πήρε γιατί με χρειαζόταν. Έκανα αργά τηλεόραση, στα 34 χρόνια μου. Έγινε ηθοποιός όχι για τα λεφτά. Ήμουν δειλός. Έκανα αυθυποβολή. Μέχρι πολύ μεγάλος. Είπα λοιπόν στον εαυτό μου ότι αμα θέλω να πάω μπροστά θα πρέπει να καταργήσω κάποια πράγματα του χαρακτήρα μου» είπε ο ηθοποιός και συνέχισε: «Για να πας στο θέατρο θα πρέπει να έχεις μία βλάβη σε σχέση με την εικόνα σου και σε σχέση με την αποδοχή των άλλων γιατί εσύ ο ίδιος δεν μπορείς να αποδεχτείς τον εαυτό σου. Το κόμπλεξ, σύνδρομο κατωτερότητας είναι πολυδαίδαλο πράγμα. Είχα πρόβλημα και έκανα δουλειά με τον εαυτό μου πολύ. Το ξεπέρασα τελικά».

Ο ίδιος αποκάλυψε επίσης: «Εμένα ακόμα ο πατέρας μου δεν το έχει αποδεχτεί ότι είμαι ηθοποιός. Με βλέπει αλλά δεν το έχει αποδεχτεί ακόμα». Όσο για τη δική του ιδιότητα ως πατέρας τόνισε: «Δεν θέλω να κάνω τα λάθη των δικών μου. Οι παλιές γενιές ήταν απαίδευτες και ο δικός μου πατέρας πιστεύει πως είναι πάνσωστος». Όσο για το ενδεχόμενο η κόρη του να γίνει ηθοποιός είπε: «Είμαι υπέρ της ελευθερίας, όχι της κατάχρησης της ελευθερίας. Θέλω να γίνει αυτό που θέλει. Δεν θέλω να γίνει κάτι που θέλουμε εμείς. Έχει μεγάλο ταλέντο στη ζωγραφική».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved