Media

Το Τατουάζ: Τα τρέιλερ, που προδίδουν τις συναρπαστικές εξελίξεις στη σειρά

Gossip-tv Team

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς “Το τατουάζ” αναμένεται να είναι συναρπαστικός.

Τις τελευταίες μέρες ο Alpha άρχισε να μοιράζεται μικρά τρέιλερ με ατάκες από τους πρωταγωνιστές της σειράς του Alpha, που μας προδίδουν ότι οι εξελίξεις στη σειρά θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές και την επόμενη χρονιά.

Με φουλ ρυθμούς συνεχίζονται τα γυρίσματα για την 2η σεζόν του Τατουάζ και ο κάθε ηθοποιός που συμμετέχει έχει ήδη γυρίσει το δικό του “σποτάκι” για τη σειρά, που φανερώνει έστω και μία μικρή εξέλιξη!

Ούτε ένα, ούτε δύο τρέιλερ αλλά δεκαεννιά τρέιλερ ετοίμασε ο σταθμός και είναι άκρως αποκαλυπτικά!

Μεταξύ άλλων, ο Μιχαήλ Στεφάνου, ο πρωταγωνιστής του “Τατουάζ” δηλώνει: «Αν χρειαστεί να σκοτώσω για την Άννα, θα το κάνω. Χωρίς δεύτερη σκέψη.» Η Δανάη Παππά τονίζει: «Πλήρωσα τα λάθη των άλλων. Μακάρι να υπήρχε επιστροφή. Φοβάμαι.» Η Χρύσα Παππά, που υποδύεται την αστυνομικό υπογραμμίζει: «Ποτέ δε θα προδώσω τα “πιστεύω” μου. Ούτε για τον έρωτα. Τελεία.» Ο Ανδρέας Γεωργίου λέει χαρακτηριστικά: «Το μίσος είναι το πιο δυνατό πάθος κι εγώ στο πάθος δεν αντιστέκομαι ποτέ.» Τι λένε όλοι οι ηθοποιοί και τι αποκαλύπτουν για τις συναρπαστικές εξελίξεις της σειράς; Δείτε όλα τα τρέιλερ, που ήδη προβάλλονται στον Alpha!



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved