Media

Βοσκανίδου: Οι πρώτες δηλώσεις της μετά το κόψιμο από το GNTM – Τι λέει για τις πλαστικές της;

Gossip-tv Team

Η Αναστασία Βοσκανίδου ήταν μία από τις υποψήφιες του Greece’s Next Top Model, η οποία κόπηκε από την κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας και της ασκήθηκε αυστηρή κριτική για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει.

Η μελαχρινή καλλονή, που το όνομά της συζητήθηκε και για τη σχέση της με τον Παντελή Παντελίδη μίλησε στην κάμερα του Happy Day για το Greece’s Next Top Model, τους κριτές αλλά και αναφέρθηκε στις πλαστικές επεμβάσεις που έκανε!
Η Αναστασία είπε: «Με πείραξε αυτό που είπαν για την πλαστική μύτη. Γιατί ήδη ασχολούμαι με το μόντελινγκ. Θεωρώ αντικειμενικά ότι έχω τις αναλογίες μοντέλου. Για ποιο λόγο να με κόψουν αφού έχω ήδη τις αναλογίες μοντέλου. Θα ξαναπήγαινα. Αφού τώρα το βλέπω και γελάω. Είμαι υπέρ των πλαστικών. Αν δεν τους άρεσα έτσι όπως είμαι καλά έκαναν και με έκοψαν. Εγώ δεν θα αλλάξω. Αυτό είναι το παιχνίδι. Δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους αυτοί οι κριτές». Μάλιστα τόνισε ότι το εν λόγω ριάλιτι μόδας από αυτή τη μία εμφάνισή της της έκανε καλό και ήδη έχει κλείσει δουλειά στην Γερμανία!
Δείτε τι είπε για τον αξέχαστο Παντελή Παντελίδη και για τις δουλειές που κλείνει τη μία μετά την άλλη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved