Media

Κανάκης: Το τηλεφώνημα του Κρατερού και τα πρώτα λόγια μετά το τέλος της συνεργασίας με τον ΑΝΤ1

Gossip-tv Team

Ο Αντώνης Κανάκης με επιστολή του ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1 μετά από 21 χρόνια και πέταξε και τις σπόντες του στο σταθμό.

Ο Κρατερός Κατσούλης επικοινώνησε αργά χθες βράδυ, Πέμπτη 25 Οκτωβρίου με τον Αντώνη και μετέφερε όσα είπαν στην εκπομπή του Star, "Στη φωλιά των Κου Κου".

Ο Κρατερός τόνισε στη Φωλιά των «Κου Κου»: «Σε μια επικοινωνία που είχαμε αργά χθες το βράδυ με τον Αντώνη, αυτό που ουσιαστικά μου μετέφερε και αυτό που ουσιαστικά ξέραμε κιόλας και από την επιστολή του είναι ότι ο Αντώνης, ως άνθρωπος, τόσα χρόνια, ως προσωπικότητα έχει ένα πολύ συγκεκριμένο ύφος και κατά τη γνώμη μου και ήθος. Για αυτό και είναι τόσο αγαπητός. Είναι ένας άνθρωπος λοιπόν που έχει κάνει πάρα πολύ υπομονή, έχει προσπαθήσει δίνοντας πάρα πολλές ευκαιρίες στον ΑΝΤ1 με τους ανθρώπους που μιλούσε ζητώντας τους να πάρουν θέση, να τον υπερασπιστούν, να μην τον αφήνουν έτσι εκτεθειμένο, να μην αφήνουν να λέγονται πράγματα τα οποία δεν ισχύουν. Και αυτό το τόνισε. Είπε ότι όλα αυτά τα πράγματα είναι ανυπόστατα. Ποτέ δεν έλαβε αυτή τη θέση στη late night, προφανώς ποτέ δεν εισηγήθηκε να φύγει, να διωχθεί κάποιος. Προφανώς και έχει άλλη άποψη για την τηλεόραση. Αυτό φαίνεται από την εκπομπή που κάνει και από τον τρόπο που είναι στην τηλεόραση. Είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους της τηλεόρασης που πολλές φορές κρίνει και με καυστικό τρόπο, γιατί αυτό είναι το στυλ του, εκπομπές του ίδιου του του καναλιού. Δεν μπορεί λοιπόν κανείς του καταλογίσει ξαφνικά μετά από 21 χρόνια: «Γιατί είσαι έτσι;». Αυτό δεν στέκει.»

Και πρόσθεσε: «Και επίσης δεν στέκει, όταν έναν άνθρωπο τον υπολογίζεις τόσο πολύ, ξαφνικά να τον αφήνεις ανυπεράσπιστο. Αυτό είναι κάτι που έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ τον Αντώνη. Ο Αντώνης δεν νιώθει μόνο ότι είναι εκτεθειμένος σε επίπεδο δημόσιο. Όταν μιλάμε για 21 χρόνια, καταλαβαίνουμε όλοι ότι μιλάμε για μια ζωή. Είναι πάρα πολύ στεναχωρημένος, είναι πάρα πολύ πικραμένος, είναι απογοητευμένος. Δεν νομίζω ότι το φανταζόταν ποτέ όλο αυτό το πράγμα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved