Media

GNTM:Η μεγάλη γκάφα της Καζαριάν στο instagram – Tης έγραψαν το κείμενο, αλλά ξέχασε να το διορθώσει

Gossip-tv Team

Αυτή κι αν είναι γκάφα! Η Ειρήνη Καζαριάν, νικήτρια του Greece’s Next Top Model έκανε την γκάφα!

Tης έγραψαν το κείμενο, αλλά ξέχασε να το διορθώσει και το έβαλε με τις υποδείξεις που της είχαν κάνει… Το πέτυχε βέβαια με την… τέταρτη φορά. Το πρωινό παρουσίασε και τα τέσσερα κείμενα της Καζαριάν και όλοι φυσικά ξέσπασαν σε γέλια με τη γκάφα του μοντέλου!
Σημασία έχει ότι κατάφερε να δημοσιεύσει το κείμενό της, που έγραφε τα εξής:
«Οι διαδικτυακοί της φίλοι αυξήθηκαν στους 130.000, με την ίδια, μέχρι στιγμής, να μην έχει κάνει την πρώτη της ανάρτηση μετά το GNTM.
Αγαπημένοι μου φίλοι, εσείς όλοι που με στηρίξατε και με φέρατε στη κορυφή, δεν έχω να πω πολλά, μόνο ένα γεμάτο δυνατό και ουσιώδες ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου.
Τα μηνύματα σας, ο ενθουσιασμός σας, οι ψήφοι σας, γιατί πιστέψατε σε εμένα και στην προσωπικότητα μου, με κάνουν να χαμογελώ και να πιστεύω πως η σκληρή δουλειά που έριξα όλο αυτό το καιρό μακριά από την οικογένεια μου και τους φίλους μου, απέδωσαν καρπους και απέκτησα μια δεύτερη οικογένεια, όλους εσάς που είστε δίπλα μου όλο αυτό το καιρό.
Ένα πιο μεγάλο ευχαριστώ θέλω να πω στους κριτές @vickykaya_ @skoulos @ilianapapageorgiou @angelosbratis αλλά και στις @genevievevv @elena_hristopoulou που πίστεψαν σε εμένα και με τη πολύτιμη βοήθεια τους και τις συμβουλές τους κατάφερα να νιώθω έτοιμη να αντιμετωπίσω κάθε πρόκληση και σίγουρη για τον εαυτό μου, και πάνω από όλα να έχω όλα τα εφόδια για ένα δυνατό ξεκίνημα σε μια καριέρα που πάντα ονειρευόμουν.»!
Δείτε το σχετικό βίντεο από το Πρωινό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved