Media

YFSF: Ποιος συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία και βγήκε νικητής της βραδιάς;

Gossip-tv Team

Ένα ακόμη συναρπαστικό επεισόδιο YFSF απολαύσαμε το βράδυ της Κυριακής.

Στο stage του 5ου επεισοδίου εκτός από τις υπέροχες εμφανίσεις, μας εξέπληξαν και ευχάριστα όταν στο stage ανέβηκε και ο… Γρηγόρης Αρναούτογλουγ ια μία εμφάνιση μοναδική που μας είχε λείψει!

Η σταθερή αξία του «Your Face Sounds Familiar», η οικοδέσποινα Μαρία Μπεκατώρου, τα μέλη της κριτικής επιτροπής, Γιώργος Μαζωνάκης, Δημήτρης Σταρόβας, Αλέξης Γεωργούλης και η Μιμή Ντενίση καθώς και οι δέκα ταλαντούχοι παίκτες μας χάρισαν και αυτή την Κυριακή κορυφαίες στιγμές απόλαυσης, συγκίνησης και γέλιου στο υπερσύγχρονο πλατό του «Your Face Sounds Familiar» με ένα… buzzer πιο απρόβλεπτο από ποτέ.

Η διαδικασία όπως κάθε βδομάδα είχε ως εξής: Αρχικά βαθμολόγησαν οι κριτές, έπειτα όλοι έδωσαν από ένα 5άρι σε κάποιον άλλο διαγωνιζόμενο και στο τέλος κρίθηκε το αποτέλεσμα με βάση και την βαθμολογία του κοινού!

Έτσι λοιπόν, η Μαρία Μπεκατώρου, αφού είδαμε ένα βίντεο με το πώς έγιναν οι μεταμορφώσεις, ανακοίνωσε και τη βαθμολογία του κοινού και νικητής αυτής της εβδομάδας αναδείχτηκε η Μελίνα Μακρή ως Μελίνα Ασλανίδου, η οποία ήταν πραγματικά εντυπωσιακή.

Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved