Media

YFSF: Η Μελίνα Μακρή έγινε Θέμης Αδαμαντίδης και μας πέτυχε... «Στην Καρδιά»

Αντρική και η δεύτερη μίμηση της βραδιάς σήμερα στο YFSF με την Μελίνα Μακρή να δυσκολεύεται λίγο. 

Δικαίως θα λέγαμε γιατί αυτό που της έδωσε το buzzer αυτή τη φορά σίγουρα εύκολο δεν το λες. Η νικήτρια της προηγούμενης εβδομάδας που έσκισε στη μίμηση της Μελίνας Ασλανίδου, έχοντας δίπλα της ως guests τα τηλεοπτικά Καρντάσιανς, τα βρήκε σκούρα να "πιάσει" την πραγματικά μοναδική χροιά φωνής του Θέμη Αδαμαντίδη.

Και μάλιστα σε ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του, το "Στην καρδιά". Η πετυχημένη τραγουδίστρια πραγματικά δούλεψε πολύ πολύ σκληρά για να καταφέρει να πλησιάσει τον πασίγνωστο ερμηνευτή και μάλλονν έφτασε όσο πιο κοντά μπορούσε. Σίγουρα πέτυχε εξαιρετικά το στιλ που στέκεται και κινείται - το κομμάτι δηλαδή που είχε να κάνει με τη μελέτη του προσώπου που καλείσαι να μιμηθείς- φωνητικά, κατάφερε και πάλι να πετύχει το στιλ, αλλά σίγουρα όχι τη φωνή.

Και όσο αφορά το οπτικό κομμάτι, και πάλι, δεν θα λέγαμε οτι την είδαμε και είπαμε: "Α, ο Θέμης". Φυσικά πρέπει να τονίσουμε εδώ πως αυτό που προσπαθούν πάντα στην πραγματικά πολύ προσεγμένη παραγωγή του YFSF5 είναι να πετύχουν το look and feel, γιατί να είναι κάποιος ολοκληρωτικά ίδιος με το πρωτότυπο, σε κάποιες περιπτώσεις είναι έως και ακατόρθωτο. Γι' αυτό και δίνουν και μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες που τελικά κάνουν νκαι τη διαφορά. Καλή προσπάθεια, αλλά...

Δείτε εδώ το βίντεο με την εμφάνιση της Μελίνας ως Θέμης Αδαμαντίδης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved