Media

Για την παρέα: Το απίστευτο τρολάρισμα του Μουτσινά στον Γκέντσογλου - «Θα καεί ο εγκέφαλός μου»!

Gossip-tv Team

Ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή «Για την παρέα» σχολίασε το σίριαλ Σάββα ΓκέντσογλουΑγγελική Ηλιάδη και Βίκυ Κάβουρα!

Όπως είναι γνωστό, η Αγγελική Ηλιάδη είχε δηλώσει πως «Με τον Σάββα χωρίσαμε εδώ και δύο μήνες. Γνώριζα αρκετούς μήνες πως είχαν σχέση με τη Βίκυ Κάβουρα».

Και η Βίκυ Κάβουρα απάντησε με τη σειρά της μέσα από την εκπομπή του Open «Έλα χαμογέλα»: «Αν σχολιάσω το θέμα θα μπλέξω σε καταστάσεις που δεν καταλαβαίνω ποιο σκοπό εξυπηρετούν. Ενημερωτικά όμως να σου πω ότι είμαι ο χαρακτήρας που αν συνειδητοποιούσα ότι είμαστε δυο γυναίκες και ένας άντρας στην ίδια σχέση, θα έπαιρνα αυτή τη γυναίκα και θα βγαίναμε να τα πούμε και να τα βρούμε. Αγαπώ τις γυναίκες και δεν θα πλήγωνα καμία. Με τους άντρες μπορώ να είμαι πιο σκληρή».

Ο Σάββας δε θέλησε να απαντήσει αλλά ανέβασε ένα μήνυμα στο instagram: «Εάν είσαι αρκετά τυχερός ποτέ, να βρεις μια γυναίκα που είναι απελπιστικά ρομαντική με βρώμικο μυαλό, να την κρατήσεις. Γιατί αυτή θα είναι δικιάς σου στις 2 το πρωί και στις 2 το μεσημέρι. Αυτή θα σε φιλήσει εκεί που πονάς για όσο πονάς. Αυτή δεν ξέρει μόνο πώς να σε ανάψει αλλά και πώς να σε περιποιηθεί σωστά, είναι κάποια που αξίζει και λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο»!

Και σήμερα στην εκπομπή «Για την παρέα», ο Νίκος Μουτσινάς διάβασε το μήνυμά του και… δεν καταλάβαινε τίποτα! «Η απάντηση της απάντησης… Θα καεί ο εγκέφαλός μου… Θα καώ. Πολλά φιλιά στα παιδιά και καλά ξεμπερδέματα!»!

Δείτε το παραπάνω βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved