Σάββας Γκέντσογλου: «Καρφώνει» την Ηλιάδη στο Instagram και η κίνηση που δεν περίμενε κανείς
Showbiz

Σάββας Γκέντσογλου: «Καρφώνει» την Ηλιάδη στο Instagram και η κίνηση που δεν περίμενε κανείς

Μετά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη πως ο πρώην σύντροφος της την απατούσε με την Βίκυ Κάβουρα, εκείνος θέλησε να αποκαταστήσει την αλήθεια.

Η Αγγελική Ηλιάδη είχε δηλώσει πως «Με τον Σάββα χωρίσαμε εδώ και δύο μήνες. Γνώριζα αρκετούς μήνες πως είχαν σχέση με τη Βίκυ Κάβουρα».

Και η Βίκυ Κάβουρα απάντησε με τη σειρά της μέσα από την εκπομπή του Open «Έλα χαμογέλα»: «Αν σχολιάσω το θέμα θα μπλέξω σε καταστάσεις που δεν καταλαβαίνω ποιο σκοπό εξυπηρετούν. Ενημερωτικά όμως να σου πω ότι είμαι ο χαρακτήρας που αν συνειδητοποιούσα ότι είμαστε δυο γυναίκες και ένας άντρας στην ίδια σχέση, θα έπαιρνα αυτή τη γυναίκα και θα βγαίναμε να τα πούμε και να τα βρούμε. Αγαπώ τις γυναίκες και δεν θα πλήγωνα καμία. Με τους άντρες μπορώ να είμαι πιο σκληρή».

Ο Σάββας Γκέντσογλου με τη σειρά του όταν ρωτήθηκε από τον Άρη Καβατζίκη και το Πρωινό είχε πει: «Αυτή τη στιγμή δε θέλω να πω κάτι. Όλα αυτά που γράφονται και λέγονται έχουν δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα πια στη δουλειά μου. Θα ήθελα απλά να αφήσω να περάσει. Ας πει ότι θέλει η Αγγελική. Ευχαριστώ όπως και να έχει…»

Μέχρι τότε ο Γκέντσογλου δεν είχε σχολιάσει τίποτα, αλλά χτες το βράδυ ο Σάββας έγραψε ένα μήνυμα όλο νόημα: «Εάν είσαι αρκετά τυχερός ποτέ, να βρεις μια γυναίκα που είναι απελπιστικά ρομαντική με βρώμικο μυαλό, να την κρατήσεις. Γιατί αυτή θα είναι δικιάς σου στις 2 το πρωί και στις 2 το μεσημέρι. Αυτή θα σε φιλήσει εκεί που πονάς για όσο πονάς. Αυτή δεν ξέρει μόνο πώς να σε ανάψει αλλά και πώς να σε περιποιηθεί σωστά, είναι κάποια που αξίζει και λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο»!

Ενώ στη συνέχεια έκανε το instagram του από δημόσιο ιδιωτικό προκειμένου να μην βλέπει ο καθένας τις δημοσιεύσεις του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved