Media

MasterChef: Τι λέει ο Ζαχίρ για τους δύο φιναλίστ, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό! (photos & video)

Gossip-tv Team

Ο Ζαχίρ, ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες του φετινού MasterChef μιλάει για τους δύο μεγάλους φιναλίστ Σπυριδούλα Καραμπουτάκη και Μανώλη Σαρρή και δίνει τα προγνωστικά του! 

Η αγωνία κορυφώνεται για το ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού MasterChef που για ακόμα μία χρονιά κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Ίντριγκες, αγωνίες, καβγάδες, εντάσεις, απογοητεύσεις... Όλα τα ειχε το μενού του φετινού ριάλιτι μαγειρικής που από την ημέρα που βγήκε στον αέρα μέχρι σήμερα που... κορυφώνεται, έχει γίνει αγαπημένη συνήθεια για τους τηλεθεατές, όπως τουλάχιστον δείχνουν τα ποσοστά τηλεθέασης που κατάφερνε να πιάσει.

Λίγη μόλις ώρα πριν την έναρξη του τελικού, ο Ζαχίρ ο οποίος είχε συγκινήσει το πανελλήνιο με την πικρή ιστορία ζωής του μιας και όπως είχε αποκαλύψει στην αρχή, είχε να δει τη μητέρα του 19 ολόκληρα χρόνια μιας και εκείνη ζει στην πατρίδα του, το Αφγανιστάν, μίλησε για τους δύο φιναλίστ, Μανώλη και Σπυριδούλα και έκανε και τις προβλέψεις του. Όπως πάντα άνθρωπος χαμηλού προφίλ, ο Ζαχίρ, προσπάθησε στις προβλέψεις του να είναι όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικός και ειλικρινής.

Δείτε τι είπε στο βίντεο και στην γκάλερι που ακολουθεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved