Media

Ντέμης Βαλκάνος:Ο σωματοφύλακας των Kardashians αποκάλυψε τα «άπλυτα» της οικογένειας στον Μουτσινά!

Gossip-tv Team

Ο Έλληνας bodyguard της Kim Kardashian, Ντέμης Βαλκάνος βρέθηκε στην εκπομπή Για την παρέα και μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για τη ζωή του στο πλευρό της διάσημης σταρ.

Ο γοητευτικός σωματοφύλακας της διάσημης περσόνας, όπως εξήγησε βρισκόταν με μέλη της οικογένειας στις Κάννες για το Φεστιβάλ και εκείνοι του είπαν να ταξιδέψει στην Ελλάδα μιας και βρίσκονταν τόσο κοντά.

Ο Ντέμης αποκάλυψε πώς έφτασε να είναι σήμερα ο άνθρωπος που προστατεύει τη διάσημη οικογένεια ενώ μίλησε και για τον χαρακτήρα τους τώρα που τους γνωρίζει πολύ καλά μιας και συνεργάζεται μαζί τους εδώ και επτά χρόνια.

Ο ίδιος επίσης αποκάλυψε και τον τρόπο που καταφέρνει να παίρνει αύξηση στον μισθό του, προκαλώντας έκπληξη σε όλους και κυρίως στον Νίκο Μουτσινά ο οποίος ήθελε να μάθει και άλλες σπαρταριστές λεπτομέρειες γι' αυτή τη συνεργασία.

Στο τέλος της συνέντευξής του, η Βάνια δήλωσε πως πλέον τον έχει... προσλάβει για προσωπικό της σωματοφύλακα και εκείνος την πήρε στα χέρια και αποχώρησαν από το πλατό προκαλώντας πολύ γέλιο.

Δείτε τα βίντεο με τις αποκαλύψεις του γνωστού bodyguard των διασήμων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved