Media

To spoiler του Γεωργίου για το Τατουάζ, τα δάκρυα και οι αποκαλύψεις για τις «8 λέξεις» (video)

Gossip-tv Team

Η κάμερα της εκπομπής "Στη φωλιά των Κου Κου" βρέθηκε στο τελευταίο γύρισμα του επιτυχημένου σίριαλ "Το τατουάζ" στα Μετέωρα και οι συντελεστές, Ανδρέας Γεωργίου και Στέφανος Μιχαήλ, έκαναν αποκαλύψεις τόσο για τη σειρά που φτάνει στο τέλος της όσο και για εκείνη που πρόκειται να ετοιμάσει ο πρώτος, το 8 Λέξεις

Ο γόης του επιτυχημένου σίριαλ, ο Στέφανος Μιχαήλ είχε πολλά να πει για την αγάπη που έχει εισπράξει από τον κόσμο, ειδικά στο τελευταίο αυτό επεισόδιο που γυρίστηκε στα Μετέωρα. Ο ηθοποιός δεν έκρυψε τη συμμετοχή του στο επόμενο σίριαλ που ετοιμάζει αλλά αποκάλυψε κάτι που δεν γνωρίζαμε για το πότε πρόκειται να κάνει "εισβολή" σε αυτό.

Από το τελευταίο γύρισμα που έγινε στα Μετέωρα, δεν θα μπορούσε να λείπει ο Ανδρέας Γεωργίου ο οποίος έδειξε ενθουσιασμένος για τις αγκαλιές και την αγάπη που δεχόταν από τον κόσμο.

Ο γνωστός σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός μίλησε για το φινάλε του Τατουάζ και αποκάλυψε πότε δάκρυσε, μιας και μια τόσο επιτυχημένη δουλειά φτάνει στο τέλος της.

Ο Ανδρέας Γεωργίου όμως αποκάλυψε και κάτι που δεν περιμέναμε για το νέο σίριαλ που ετοιμάζει. Τι ακριβώς είπε; Δείτε στο βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved