Media

Μετά τα μεσάνυχτα: Η βαθιά θλίψη για τη διαμάχη της κόρης του με τη Μάρθα και η στάση του (video)

Gossip-tv Team

Μετά τα μεσάνυχτα: Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για όλα, εστιάζοντας όμως και στο φλέγον θέμα που έχει δει τα φώτα της δημοσιότητας και αφορά στη διαμάχη της κόρης του Μαρίας Ελένης και της κόρης της αξέχαστης Ζωής Λάσκαρη, Μάρθας Κουτουμάνου

Ο έγκριτος ποινικολόγος, μιλώντας τόσο για την επαγγελματική όσο και για την προσωπική του ζωή, αναφέρθηκε εκτενώς στη σχέση ζωής που είχε για 41 ολόκληρα χρόνια με τη σύζυγό του, την αξέχαστη Ζωή Λάσκαρη, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης καθώς εξιστορούσε όλες τις σημαντικές στιγμές της κοινής τους ζωής.

Μίας ζωής που δεν ήταν πάντα στρωμένη με ροδοπέταλα, όμως κατά κύριο λόγο υπήρξε έντονη και με δυνατές εμπειρίες.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος όμως ερωτήθηκε και για τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην κόρη που έχει αποκτήσει με την αξέχαστη ηθοποιό, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και την κόρη της Ζωής Λάσκαρη από τον πρώτο της γάμο με τον Πέτρο Κουτουμάνο, τη Μάρθα.

Ο γνωστός ποινικολόγος δεν έκρυψε τη βαθιά του θλίψη για ό,τι έχει μεσολαβήσει ανάμεσα στις δύο αδελφές μετά τον θάνατο της μητέρας τους ενώ αναφέρθηκε με λεπτομέρειες και στους λόγους που ξεκίνησε αυτή η διαμάχη.

Όπως τόνισε, η διαμάχη ξεκίνησε για το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη, και η αντιδικία αυτή έγινε γνωστή από την πλευρά της Μάρθας, αφού η Μαρία Ελένη προσπαθούσε να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος εξήγησε ότι το συμφέρον των δυο κοριτσιών είναι να πουληθεί το σπίτι έτσι ώστε να τακτοποιηθούν τόσο οι ίδιες, όσο και κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες.

Δείτε παραπάνω το βίντεο με τις δηλώσεις του Αλέξανδρου Λυκουρέζου...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved