Media

Ευτυχείτε: Θανάσης Βισκαδουράκης: «Δεν θα μίλαγα στον Αρναούτογλου, δεν έχω να πω κάτι» (video)

Gossip-tv Team

Ευτυχείτε: Στην εκπομπή που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε ο Θανάσης Βισκαδουράκης ο οποίος δεν έχει μάθει να μασάει τα λόγια του. 

Ο ηθοποιός ο οποίος δηλώνει πρώτα και πάνω απ' όλα μπαμπάς του δύο χρονών γιου του δεν έκρυψε την επιθυμία του να... συμπεθεριάσει με τον Αντώνη Κανάκη που έχει κόρη ή με όλους τους επώνυμους φίλους του που έχουν κορίτσια όπως είναι ο Νίκος Βουρλιώτης, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ή ο Ηλίας Μελέτης. Μάλιστα μίλησε με χιούμορ για τα... προξενιά που γίνονται ώστε να γίνει συμπέθερος με κάποιον από τους παραπάνω.

Όταν η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από τον άγριο καβγά που είχε πριν από πολλά χρόνια με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον οποίο ήταν κάποτε κολλητοί φίλοι, ο ηθοποιός με άνεση είπε πως δεν έχει πλέον τίποτα να πει στον παρουσιαστή.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε και για τα θεατρικά του πλάνα, τονίζοντας πως είναι στην παράσταση "Όμορφη πόλη" του Μίκη Θεοδωράκη. Επίσης μίλησε για τη δικαστική διαμάχη που έχει ο Γιώργος Βάλαρης για τον οποίο είπε ότι νιώθει πως είναι αδικημένος.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του ηθοποιού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved