Media

Παπανώτας: Αποκάλυψε on air πώς είναι οι σχέσεις του με την Σταματίνα μετά το τέλος της συνεργασίας

Gossip-tv Team

Από το πλευρό της Σταματίνας στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα ο Δημήτρης Παπανώτας.

Ο επί χρόνια συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή ανακοίνωσε αρχές Ιούλιου την αποχώρησή του από το Happy Day και το τέλος της συνεργασίας του με τον Alpha!

Ξεκαθάρισε πώς είναι η σχέση του με την Σταματίνα

Ο Δημήτρης Παπανώτας μάλιστα σε μια από τις τελευταίες εκπομπές είχε πει: «Οι επαγγελματικοί κύκλοι κλείνουν, οι προσωπικές σχέσεις μένουν… και ελπίζω να μείνουν. Σας αγαπώ όλους ιδιαίτερα… Σας ευχαριστώ πολύ για τα πέντε happy years χρόνια. Νιώθω ότι είμαι στην οικογένεια του Alpha παρόλο που φεύγω. Από Σεπτέμβριο δε θα είμαστε μαζί…»!

Το μεσημέρι της Παρασκευής (13-09) μέσα από την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», διέψευσε τις φήμες που τον θέλουν να έχει «σφαχτεί» με την Σταματίνα.

«Φτάσαμε να γράφουν όλα τα σάιτ πως έβγαλα χολή στη Σταματίνα. Εγώ, με τη Σταματίνα το έχω ξαναπεί και το λέω τελευταία φορά, είμαστε φίλοι, βγαίνουμε βόλτες, πίνουμε τα ουζάκια μας, με όλα τα παιδιά. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα μεταξύ μας. Ο σταθμός ήταν το ζήτημα. Εκεί υπήρξε διαφωνία. Νομίζω το έχω ξεκαθαρίσει. Μην ξαναγράψετε κάτι τέτοιο», είπε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved