Media

Απίστευτη αποκάλυψη του Πιατά για Μπονάτσο-Βουγιουκλάκη την εποχή που ήταν ζευγάρι (video)

Gossip-tv Team

Ο Δημήτρης Πιατάς έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη και αποκάλυψε κάτι για τον αξέχαστο φίλο του Βλάσση Μπονάτσο που δεν το ήξερε κανείς. 

Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται! την εποχή που ο αείμνηστος Βλάσσης Μπονάτσος είχε σχέση με την επίσης αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Δημήτρης Πιατάς ήταν ο καλύτερός του φίλος και φυσικά έκανε και αυτό πουν κάνουν οι... καλύτεροι φίλοι! Ήταν το "ξεκάρφωμα" του Βλάσση Μπονάτσου όποτε εκείνος ήθελε να κάνει τις... βρωμιές του, όπως είπε ο Δημήτρης Πιατάς χαριτολογώντας.

Πράγματι, Πιατάς και Μπονάτσος ήταν πολύ καλοί φίλοι από το ξεκίνημα της καριέρας τους και μετά και ταίριαζαν πολύ και ως χαρακτήρες για αυτό έκαναν και παρέα εκτός δουλειάς.

Ο Πιατάς όμως γνώριζε πολύ καλά και την Αλίκη Βουγιουκλάκη για την οποία είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή του:

«Μία star υπήρχε στη χώρα μου, η Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά μη νομίζεις ότι η Αλίκη κυκλοφορούσε. Ήταν αποκλεισμένη στο χρυσό της κλουβί. Της έκανα και πλάτες γιατί ο Βλάσσης Μπονάτσος ήταν κολλητός μου τότε. Δεν έκανα πλάτες της Αλίκης, του Βλάσση έκανα πλάτες εις βάρος της Αλίκης, αλλά τι να κάνω; Είναι η μοίρα των φίλων και των καλών παιδιών».

Δείτε τι είπε ο Δημήτρης Πιατάς στην πρόσφατη συνέντευξή του στο βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved