Media

8 Λέξεις: Δείτε πρώτοι preview του αποψινού επεισοδίου! (video)

Gossip-tv Team

8 Λέξεις: Ένταση και αγωνία θα σας κυριέψουν για ακόμα ένα επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του Ανδρέα Γεωργίου που προβάλλεται στον ΣΚΑΪ. 

Διαβάστε τις εξελίξεις και δείτε το βίντεο με το preview του αποψινού επεισοδίου.

Ο Οδυσσέας με την Ηλιάνα συνεχίζουν να συναντιούνται στη Ρώμη, χωρίς να ξέρει κανείς γι’ αυτό. Στο μεταξύ, ο Νικηφόρος συναντιέται με τη Ναυσικά και τον Άκη και τους δείχνει ότι δεν θα κάνει εύκολα πίσω σε ό,τι αφορά τον οικονομικό διακανονισμό. Ο Μιλτιάδης κανονίζει ταξίδι αναψυχής με την γυναίκα του την Κατερίνα, γεγονός που εξοργίζει τον Λουκά!

Ο Νικηφόρος προσκαλεί την Εύα στο σπίτι του και οι δυο τους έρχονται ακόμα πιο κοντά… Ο Σπύρος, πιο παθιασμένος από ποτέ, καλεί την Ιφιγένεια σε ραντεβού, κι αυτή δέχεται την πρόσκληση! Μια πρωτοβουλία του Αλέκου βρίσκει αντίθετη τη Ρωξάνη και το ζευγάρι περνάει την πρώτη δυσκολία. Ο Οδυσσέας βλέπει την καινούρια γκαλερί στη Ρώμη και ενθουσιάζεται! Ο Μιχαήλ μαθαίνει ότι κάποιος πλαστογράφησε την υπογραφή του και γίνεται έξαλλος!

Ο Μιχαήλ είναι έξαλλος με την πλαστογραφία που έκανε η Ηλιάνα προκειμένου να ταξιδέψει εκτός Ελλάδας με τη μικρή Αριάδνη. Τα βάζει με τον Δημήτρη και τον κατηγορεί ότι αυτός τη βοήθησε, και παρότι ο Δημήτρης τον διαβεβαιώνει ότι δεν έχει καμία ανάμιξη σε κάτι τέτοιο, ο Μιχαήλ δεν τον πιστεύει. Στο μεταξύ, στη Ρώμη, ο Οδυσσέας και η Ηλιάνα συναντιούνται κρυφά απ΄όλους, περνάνε όμορφες στιγμές και τους κατακλύζουν οι αναμνήσεις από την πρώτη γνωριμία τους και τα γεγονότα που τους οδήγησαν σ΄αυτό τον θυελλώδη έρωτα.

Παράλληλα, στη Ρώμη μαζί με τη Σμαράγδα βρίσκεται και ο Άκης, που ούτε καν του περνάει απ΄ το μυαλό πως η Ηλιάνα για την οποία ανησυχεί πάρα πολύ βρίσκεται σχεδόν δίπλα του. Ο Φοίβος, επισκέπτεται τις θυρίδες της τράπεζας και προσπαθεί να αποτυπώσει το χώρο και τις λεπτομέρειες που θα τον βοηθήσουν να ολοκληρώσει το σχέδιό του ριφιφί, ενώ στο μεταξύ ο Μιλτιάδης και η Κατερίνα περνάνε όμορφες στιγμές στην Αράχοβα. Ο Οδυσσέας με την Έρση, σε ένα εστιατόριο της Ρώμης έχουν μια τυχαία συνάντηση με τον Άκη, ο οποίος επειδή είναι μαζί με τη Σμαράγδα, θέλει να ανοίξει η γη να τον καταπιεί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved