Media

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Ανοίγει το σπίτι της στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της! Θα πάθετε πλάκα! (vid)

Gossip-tv Team

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι διανύει τον έκτο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της και μιλάει για την ευτυχισμένη οικογενειακή της ζωή. 

Η όμορφη παρουσιάστρια άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού της και μίλησε για την ευτυχία που βιώνει σε προσωπικό επίπεδο, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό τη Άρη Γούτο αλλά και την κόρη τους Μαίρη.

Η Φλορίντα πλέον έχει αφοσιωθεί στον ρόλο της ως μητέρα, αφού επιπλέον περιμένει και το δεύτερο παιδάκι τους σε λίγους μήνες από τώρα. Μπορεί η ίδια ή ο σύζυγός της να μην έχουν αποκαλύψει ακόμα το φύλο του δεύτερου μωρού τους αλλά αυτό δεν δείχνει να απασχολεί και ιδιαίτερα κανέναν από τους δύο οι οποίοι βιώνουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία.

Η όμορφη παρουσιάστρια, άνοιξε στην εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου το σπίτι της το οποίο φέρει σε όλους τους χώρους του την προσωπική της πινελιά.

Μίνιμαλ, μοντέρνο και κυρίως λειτουργικό, το σπίτι του ζευγαριού δείχνει έτοιμο για να υποδεχτεί και το δεύτερο παιδάκι του που περιμένουν και οι δύο πώς και πώς.

Η Φλορίντα αναφέρθηκε και στα σκαμπανεβάσματα που έχει στο βάρος της λόγω της εγκυμοσύνης της αποκαλύπτοντας πως στο πρώτο της παιδί είχε χάσει τα περιττά κιλά στις πρώτες 15 μέρες μετά τη γέννα, όμως πάχυνε την περίοδο του θηλασμού καθώς έτρωγε για... δύο!

Δείτε στο βίντεο τι άλλο αποκάλυψε η Φλορίντα Πετρουτσέλι...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved