Media

MasterChef: Η συγκίνηση των κριτών όταν αποχαιρέτησαν τον παίκτη με προβλήματα όρασης! (video)

Gossip-tv Team

MasterChef 4: Ο Βασίλης, ο οποίος είχε καταφέρει στην προηγούμενη φάση του παιχνιδιού να κερδίσει την ποδιά και να περάσει στα bootcamp, τελικά δεν πήρε το πράσινο φως για το σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής.

Κάτι που στενοχώρησε τον ίδιο, τους δικούς του ανθρώπους αλλά και τους κριτές οι οποίοι του ανακοίνωσαν με βαριά καρδιά πως δεν θα κατάφερνε με το πιάτο που είχε ετοιμάσει, να περάσει στο σπίτι του MasterChef.

Η ανακοίνωση απογοήτευσε τον Βασίλη ο οποίος τα 45 λεπτά που μαγείρευε είχε στη διάθεσή του τα «μάτια», δηλαδή τη βοήθεια μιας κοπέλας από την παραγωγή, της Μαρίας.

Ο Βασίλης κατάφερε να ολοκληρώσει πιάτο και να το παραδώσει. Είχε ετοιμάσει κριθαρότο με μελάνι σουπιάς, όμως δεν είχε χρησιμοποιήσει άλλο μέρος της σουπιάς.

Μέχρι και την τελευταία στιγμή ο ίδιος πίστευε ότι θα κατάφερνε να περάσει στο σπίτι όμως τελικά το πιάτο του δεν ήταν ικανό για να του δώσει το εισιτήριο για το σπίτι.

Όταν οι κριτές έπρεπε να το αποχαιρετήσουν, σηκώθηκαν, πήγαν κοντά του και του έδωσαν έναν θερμό χαιρετισμό φανερά συγκινημένοι. Δείτε το στιγμιότυπο στο βίντεο…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved