Media

MasterChef: Έβαλε τα κλάματα για την κοπέλα του! Την έδειξε on camera σε τρυφερές στιγμές τους (vid)

Gossip-tv Team

MasterChef 4: Στο αποψινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε την πρώτη δοκιμασία αποχώρησης και η αλήθεια είναι πως η όλη διαδικασία ήταν για... γερά νεύρα. 

Ο Γιώργος Λασκαρίδης ο οποίος ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση και έπρεπε να διεκδικήσει την παραμονή του στο σπίτι του Master Chef, λίγο πριν βρεθεί στην κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής για να μαγειρέψει και να ανταγωνιστεί τους αντιπάλους του, δεν κατάφερε να κρύψει τα δάκρυά του και την ιδιαίτερη συναισθηματική του φόρτιση.

«Θα πάρω μαζί μου μια φωτογραφία από τις πιο όμορφες αναμνήσεις με την κοπέλα μου, την Λότους η οποία μου λείπει πολύ. Δεν έχουμε μιλήσει τώρα μια βδομάδα και πραγματικά είναι ένα άτομο που με κάνει να είμαι καλά στη ζωή μου και μου λείπει πολύ να την ακούω και να μου λέει αυτά τα λόγια που μου λέει για να με στηρίζει και να συνεχίζω» είπε ο νεαρός σεφ ο οποίος έδωσε στους κριτές να δοκιμάσουν ένα εναλλακτικό παστίτσιο με πολύ αλάτι.

Aυτό ήταν και το πιάτο που τον οδήγησε στην δοκιμασία αποχώρησης, την πρώτη του φετινού κύκλου του Master Chef μαζί με τους Ηλία Ηλιόπουλο και Μαριάννα Πουλμεντή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved