Media

MasterChef: Έξαλλοι όλοι στην Μπλε Ομάδα με την Ηλιάνα! Ο χλευασμός και η οργισμένη απάντηση (video)

Gossip-tv Team

MasterChef 4: H ομαδική δοκιμασία που παρακολουθήσαμε χθες ανάμεσα στην Μπλε και την Κόκκινη ομάδα έκανε τους παίκτες να βγάλουν… μαχαίρια!

Εκείνες που ήρθαν αντιμέτωπες πρώτες από τις δύο ομάδες ήταν η Ντέμη από την Μπλε Ομάδα και η Ηλιάνα από την Κόκκινη Ομάδα καθώς κλήθηκαν να απαντήσουν στους κριτές πώς τα είχαν πάει στο σέρβις μιας και έπρεπε να βρίσκονται στη σάλα και να παίρνουν παραγγελίες από τους επαγγελματίες σεφ οι οποίοι και θα βαθμολογούσαν τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Η Ηλιάνα όταν ρωτήθηκε από τους κριτές το μόνο που έκανε ήταν να πει τα παράπονά της για την Ντέμη επισημαίνοντας πως κατά τη διάρκεια της παραγγελίας που έπαιρναν από κάθε τραπέζι, η αντίπαλό της από την μπλε ομάδα την μπέρδευε, παρ’ όλο που η Ντέμη από τη μεριά της υποστήριζε πως το μόνο που έκανε ήταν να βοηθάει την Ηλιάνα να μη χάσει παραγγελία και όχι να την μπερδεύει.

Η συμπεριφορά της Ηλιάνας απέναντι στην Ντέμη εξόργισε τους παίκτες της Μπλε ομάδας οι οποίοι με τον τρόπο τους την… χλεύασαν και φυσικά την έκαναν έξαλλη.

Δείτε στο παραπάτω βίντεο τι ακριβώς συνέβη στο πλατό του MasterChef ενώπιον των κριτών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved